Hlavní obsah

Chomutovský obránce Rýgl pomůže hokejistům Mladé Boleslavi

Nové Město na Moravě

Hokejový obránce Martin Rýgl odchází z Chomutova na měsíční hostování do Mladé Boleslavi. Ve středočeském celku bude devětadvacetiletý hráč působit již potřetí.

Foto: Milan Malíček, Právo

Martin Rýgl (uprostřed) vypomůže Mladé Boleslavi.

Článek

"Jeho angažováním reagujeme na zranění Mitji Robara a taky zdravotní indispozici Romana Čermáka. Měsíc, na kterém jsem momentálně dohodnutí, sice není dlouhá doba, ale věřím, že Martin velmi rychle zapadne a pomůže nám," uvedl sportovní manažer pátého týmu tabulky Jaromír Látal na webu Mladé Boleslavi.

Rýgl v minulé sezóně pomohl Chomutovu k návratu do extraligy, v 11. kole baráže v utkání se Slavií dokonce vstřelil při vítězství 3:2 v prodloužení postupový gól. V tomto ročníku odehrál za Piráty 17 zápasů, v nichž si připsal tři asistence. V extralize hrál naposledy 11. listopadu, nastupoval také za prvoligovou Kadaň.

V Mladé Boleslavi hrál v sezoně 2006/07 v druhé nejvyšší soutěži a poté v extralize v letech 2011 a 2012. Oblékal také dres Liberce, Znojma a Karlových Varů, v extralize má bilanci 364 utkání, 22 gólů a 59 asistencí.

Reklama

Související témata: