Hlavní obsah

Neuvěřitelné! Útočník Anaheimu skvěle zacílil, a to byl zády k bráně sražen na kolena

Los Angeles

Parádní kousek se v NHL povedl pětadvacetiletému útočníkovi Nicku Boninovi. Americký hokejista ve službách Anaheimu vstřelil gól, při němž potřeboval velkou dávku štěstí, ale kumštu jakbysmet. Soupeři z Los Angeles Boninovi připravili co možná nejhorší střelecké podmínky, mladý Američan jim ale přesto vytřel zrak.

Foto: Mark J. Terrill, ČTK/AP

Anaheimský útočník Bonino oslavuje svůj neskutečný gól proti Los Angeles

Článek

LA se na domácím ledě dostalo do vedení v páté minutě zásluhou kapitána Dustina Browna. Vyrovnávací gól ale přišel záhy. A za situace, kdy s ním už nikdy nepočítal.

Zády k brance, pozice na kolenou a v závěsu soupeř... Můžou být horší podmíky ke skórování? Bonino si však poradil bravurně - puk dokonce ještě zvládl opačnou stranou čepele zvednout. Vsítil tak svůj vůbec první gól proti Kings.

Hokejista Ducks byl v roce 2007 na draftu až 173. Nikdo tak nepočítal, že z něj vyroste schopný střelec. V letošní sezóně se ale rozjel a v 76 zápasech nastřílel 21 branek a přidal 27 gólových přihrávek.

Anaheim v dramatickém střetnutí vyhrál v Los Angeles 4:3 po nájezdech. Základní část uzavře v noci z neděle na pondělí utkáním s Coloradem.

Reklama

Související témata: