Hlavní obsah

Hertla opět trápí problémy s kolenem. Tahá ho v něm, přiznává manažer San Jose

San Jose

Znepokojující zpráva přichází ze zámořského San Jose. Český hokejový talent Tomáš Hertl, který se aktuálně v zámoří účastní nováčkovského kempu Žraloků, má opět problémy s kolenem. Přitom právě kvůli operaci pravého kolene vynechal polovinu uplynulé sezóny včetně olympijských her v Soči.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejový útočník Tomáš Hertl.

Článek

Generální manažer Sharks Doug Wilson přiznal, že Hertl kvůli tomu vynechá dnešní exhibiční zápas San Jose. Problémy by ale podle něj měly být menšího rázu. „Je to jen bolest z toho, že dlouho nebruslil. Trošku ho v koleni tahá," uvedl Wilson.

Konkrétnější však nebyl, rovněž ani nespecifikoval, jestli se jedná o pravé koleno, které Hertla připravilo o polovinu uplynulého ročníku, když jej v prosinci v zápase s Los Angeles nešetrně trefil kapitán Králů Dustin Brown.

Dvacetiletý útočník musel na Nový rok podstoupit operaci a přišel o 45 zápasů v NHL a nestartoval ani na olympiádě. Původní odhady mluvily o tom, že se na led vrátí až v dalším ročníku, Hertl se však stačil dát do pořádku a absolvoval už první kolo play off proti Los Angeles a zahrál si i na květnovém mistrovství světa v běloruském Minsku.

Reklama

Související témata: