Hlavní obsah

Kanaďan Nash dal gól. Během zápasu ale odhodil výstroj a pospíchal za rodící manželkou

Na porod to ještě nevypadalo, termín měl být až o dva dny později, a tak hokejový útočník Rick Nash v dresu New York Rangers nastoupil do nedělního zápasu s Torontem. Byl ale ve střehu na všech frontách, situaci kolem těhotné manželky měl pod kontrolou. Během utkání se nakonec stal střelcem gólu a vzápětí pak také otcem.

Foto: Kathy Kmonicek, ČTK/AP

Rick Nash (61) jásá se spoluhráči z Rangers po svém gólu proti Torontu. O pár desítek minut později mohl slavit i potomka. Na snímku dále Martin St. Louis (26), Ryan McDonagh (27) a Dan Girardi (5).

Článek

Jeho trefa v první třetině znamenala vyrovnání na 1:1. Před českým bekem Romanem Polákem usměrnil přihrávku od St. Louise do brány Toronta. Byl to jeho čtvrtý gól v sezóně. Povedený rozjezd...

V úvodní části hry Nash také stačil přítomným reportérům říct, že asistent trenéra má v kapse mobil a je připraven přijímat zprávy o manželčině aktuálním stavu.

„Dal by mi vědět,“ říkal ve chvíli, kdy ještě netušil, že vše dostane rychlý spád. Do třetí třetiny už nenastoupil a vyrazil do porodnice, kde se dočkal potomka. Jeho tým ovšem zápas prohrál 3:6.

Reklama

Související témata: