Hlavní obsah

Tenisová romance skončila. Kvitová se rozešla se Štěpánkem

Konec tenisové lásky, nejznámější český sportovní pár posledních měsíců už k sobě nepatří! Petra Kvitová se rozešla s Radkem Štěpánkem. Něco přes rok vydržela jejich láska, teď už jdou české hvězdy z kurtů každá svou cestou.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tenisový pár Radek Štěpánek (uprostřed) a Petra Kvitová loni při semifinále Davis Cupu mezi Českou republikou a Argentinou.

Článek

„Je to pravda," cituje Kvitovou Blesk. Vztah začal před více než rokem poté, co se rozsypalo Štěpánkovo manželství s Nicole Vaidišovou.

Rozchodu nic nenasvědčovalo, pětatřicetiletý Štěpánek si před nedávnem pochvaloval souznění se čtyřiadvacetiletou Kvitovou. Náročný turnajový program rozhodně ale nepřál tomu, aby spolu trávili více času. A tak se potkávali spíše rodiče obou, jako tomu bylo v případě nedávného Fed Cupu v Ostravě, kde svorně fandili Kvitové při boji s Italkami.

„Skloubit kariéru vrcholového tenisty s partnerským životem je někdy prostě nemožné," přidala hráčka vysvětlení překvapivého konce tenisové romance.

„Radek s Petrou zůstávají dál přátelé a budou se navzájem podporovat," řekl Karel Tejkal z agentury Česká sportovní, která má oba sportovce pod svými křídly.

Reklama

Související témata: