Hlavní obsah

Je to venku! Real Madrid prý bude tahat z bryndy Mourinho, vydělá si neskutečný balík

Madrid/Praha

V prosinci přišel o práci na Ostrovech, na cestu dostal tučné odstupné. Ale teď stojí před extravagantním Portugalcem José Mourinhem nová výzva. Možná už v pondělí ohlásí nové angažmá. Tahat z bryndy má slavný španělský Real Madrid a odměna za to bude skutečně královská. Ročně by si měl Mourinho vydělat 17 milionů liber (zhruba půl miliardy korun), kontrakt bude znít na tři a půl roku, uvedl The Sun.

Foto: Sport.cz

José Mourinho se prý brzy vrátí do Realu Madrid

Článek

Oficiálně sice není žádná zpráva venku, na Ostrovech ale mají jasno, kdo bude novým trenérem Realu Madrid. Médiím tajemství prozradil bývalý prezident Bílého baletu Roman Calderon. Ten tvrdí, že dalším trenérem klubu bude právě Mourinho. Známý kouč již v madridském klubu působil v letech 2010 až 2013.

„Možná to přijde už v pondělí a Mourinho podepíše smlouvu s Realem. Ta bude znít na tři a půl roku, ročně si trenér vydělá sedmnáct milionů liber," cituje Calderona The Sun.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Sergio Ramos je sám rozladěný ze současné situace v Realu Madrid.

Slavný klub nyní vede Santiago Solari, ale výsledkově ani herně to není ono. V soukolí Bílého baletu to skřípe. Kapitán týmu Sergio Ramos dokonce řekl, že když jej prezident klubu vyplatí, klidně klub opustí. O mistrovském titulu ve Španělsku si může nechat zdát, předčasně se pak před pár dny pakoval po senzační domácí prohře s Ajaxem i z Champions League.

„Mourinho se vrátí, musíme něco udělat. Prezident Florentino Perez věří, že Mourinho je tím nejlepším mužem, kterého může dostat v tomto okamžiku na lavičku Realu. Klub prožívá jedno z nejhorších období v historii," konstatoval Calderon podle listu The Sun.

V souvislosti s Realem Madrid se hovoří také o možném angažmá dalších trenérů. V hledáčku má být i Zinédine Zidane, jenž slavil obrovské úspěchy s Bílým baletem jako hráč i jako kouč. Ten však již měl dát klubu košem a tak je dalším adeptem Mauricio Pochettino, který v současné době vede Tottenham Hotspur.

Dokáže José Mourinho pozdvihnout Real Madrid?
ano
22,8 %
ne
77,2 %
Celkem hlasovalo 14659 čtenářů.

Reklama

Související témata: