Hlavní obsah

Bývalá hvězda NFL Brady se po třech letech slavnostně vrátil na stadion Patriots

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři roky po odchodu z klubu a sedm měsíců po ukončení hvězdné kariéry se nejlepší americký fotbalista všech dob Tom Brady slavnostně vrátil na stadion New England Patriots. V týmu strávil 20 let, než se na sklonku kariéry rozhodl odejít do Tampy Bay. V neděli opět vyběhl na Gillette Stadium ve Foxborough a během poločasu úvodního zápasu sezony NFL si užil opětovné setkání s fanoušky i pocty, že už příští rok ho Patriots uvedou do své Síně slávy.

Foto: Brian Fluharty, Reuters

Tři roky po odchodu z klubu a sedm měsíců po ukončení hvězdné kariéry se nejlepší americký fotbalista všech dob Tom Brady slavnostně vrátil na stadion New England Patriots

Článek

„Život nás vede na různé cesty. Berou nás na různá místa, přivádějí do našich životů různé lidi. Ale jednou věcí jsem si jistý a ta se nikdy nezmění: navždy budu Patriotem,“ řekl nadšeným fanouškům z pódia šestačtyřicetiletý Brady a poděkoval všem „za další den na tomto stadionu, který nikdy nezapomene“.

Bývalý quarterback v dresu New England vybojoval šestkrát Super Bowl. Poté ještě jednou triumfoval s Tampou Bay Buccaneers. Sedmkrát vyhrát ligu NFL se nikomu jinému nepovedlo. Majitel klubu Robert Kraft oznámil, že Patriots upustí od tradiční čtyřleté čekací doby a Bradyho uvedou do Síně slávy už příští rok v červnu.

Reklama