Hlavní obsah

Hvězdný quarterback Rodgers si hned v prvním startu za Jets přetrhl achilovku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sotva hvězdný quarterback Aaron Rodgers debutoval v pondělí za New York Jets, už pro něj sezona skončila. Devětatřicetiletý rozehrávač, který letos po 18 letech ve službách Green Bay Packers poprvé v kariéře změnil dres, se po několika minutách utkání zahajovacího kola s Buffalem zranil po regulérním stržení obráncem na zem a musel odstoupit. Vyšetření magnetickou rezonancí odhalilo přetrženou levou achilovku, informoval web ligy. Jets i po ztrátě hlavní hvězdy vyhráli zápas s náhradníkem Zachem Wilsonem 22:16 po prodloužení.

Foto: Robert Deutsch, Reuters

Rodgers si hned v prvním startu za Jets přetrhl achilovku

Článek

Rodgers, který v prosinci oslaví čtyřicetiny, je jednou z největších hvězd NFL. S Packers před rokem podepsal lukrativní tříletý kontrakt na 150 milionů dolarů a s průměrnou roční mzdou 50 milionů dolarů se stal nejlépe placeným sportovcem v severoamerických soutěžích. Po příchodu k Jets uzavřel kontrakt na dvě sezony, který mu podle médii vynese dohromady 75 milionů dolarů.

V Green Bay začínal Rodgers jako náhradník legendárního Bretta Favreho a postupně se vypracoval v jednoho z nejlepších quarterbacků historie. Čtyřikrát byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem ligy, stejné ocenění si vysloužil i ve vítězném Super Bowlu v roce 2011.

Reklama

Související témata: