Hlavní obsah

Nebezpečné proudy zabily 11 lidí. Mezi oběťmi je i známý fotbalista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejméně 11 lidí utonulo za méně než dva týdny podél pobřeží Mexického zálivu v důsledku silných zpětných proudů. Mezi oběťmi je i bývalý quarterback NFL Ryan Mallett. Pětatřicetiletý hráč amerického fotbalu zemřel v úterý, potvrdil úřad šerifa okresu Okaloosa na Floridě.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý quarterback Ryan Mallett na archivním snímku.

Článek

K neštěstí došlo na pláži Destin dvě hodiny po poledni. Skupina lidí se kvůli silnému zpětnému proudu marně snažila dostat zpátky na břeh. Někdejší rozehrávač univerzitního Arkansas Razorbacks Mallett zmizel pod hladinou a když ho záchranáři vytáhli na břeh, už nedýchal. Bylo mu 35 let.

Malletta v roce 2011 draftovali newenglandští Patrioti. V nejslavnější lize světa arkansaský rodák strávil sedm sezon. Vedle angažmá u Patriots Mallett působil také v Houstonu Texans a Baltimore Ravens.

„New England Patriots jsou hluboce zarmouceni, když se dozvěděli o náhlém a nečekaném úmrtí bývalého quarterbacka Ryana Malletta," uvedl tým na Twitteru. „Naše myšlenky jsou s rodinou Mallettových, jeho bývalými spoluhráči a všemi, kteří truchlí nad jeho ztrátou."

Reklama