Hlavní obsah

Basketbalista dostal povolenku na pohřeb, skončil na striptýzu

Aktualizováno

Tak tohle se basketbalistovi Louovi Williamsovi trochu vymklo z rukou. Z rozhodnutí NBA musí na deset dnů do karantény kvůli porušení koronavirových opatření v době, kdy byl mimo uzavřený komplex na Floridě. Rozehrávač Los Angeles Clippers dostal povolení odjet na pohřeb, podle fotografie na sociálních sítích ale během cesty navštívil i striptýzový klub.

Foto: Mark J. Terrill, ČTK/AP

Provinilec Lou Williams (vlevo) během zápasu proti Lakers

Článek

Basketbalisty čeká po opuštění bubliny po návratu zpravidla čtyřdenní karanténa, pokud nenastanou žádné komplikace. V případě porušení pravidel se ale může izolace protáhnout na deset až 14 dní. To by se mohlo týkat i Williamse.

Snímek basketbalisty před pánským klubem v Atlantě zveřejnil na svém instagramovém účtu rapper Jack Harlow. Fotografii později odstranil a tvrdil, že šlo o starý záběr. Williams podle informací ESPN při vyšetřování zástupcům NBA přiznal, že v klubu byl, tvrdí ale, že tam šel jen na oběd cestou z pohřbu. Striptérky tam prý tou dobou nebyly.

Třiatřicetiletý Williams nastoupil ve středečním přípravném zápase proti Orlandu a k vítězství 99:90 pomohl 22 body. Pak z kempu odcestoval.

Reklama

Související témata: