Hlavní obsah

Basketbalista Krejčí nedohrál utkání G-League kvůli zranění

Oklahoma City

Basketbalista Vít Krejčí nedohrál kvůli zranění utkání nižší zámořské soutěže G-League, v němž jeho tým Oklahoma City Blue porazil Agua Caliente Clippers 123:111. Jednadvacetiletý český reprezentant opět nastoupil v základní sestavě, v prvním poločase se však zranil.

Foto: Twitter @CAlmanza1007

Basketbalista Vít Krejčí nedohrál kvůli zranění utkání nižší zámořské soutěže G-League, v němž jeho tým Oklahoma City Blue porazil Agua Caliente Clippers 123:111. Jednadvacetiletý český reprezentant opět nastoupil v základní sestavě, v prvním poločase se však zranil. (archivní foto)

Článek

Krejčí si za osm minut, které strávil na hřišti, nepřipsal ani bod, když netrefil svou jedinou střelu. Doskočil nicméně tři míče a přidal jednu asistenci. Ve druhém poločase už do hry nenastoupil.

"Odešel do šatny. Kulhal, ale byl schopen odejít sám," popsal na Twitteru David Mendez-Yapkowitz z webu Basketball Insiders. Klub zranění českého hráče blíže nespecifikoval.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.