Hlavní obsah

Green se po potyčce se spoluhráčem k Warriors v nejbližší době nevrátí

Draymond Green se do mužstva úřadujících šampionů NBA Golden State po potyčce se spoluhráčem Jordanem Poolem v nejbližší době nevrátí. Vedení Warriors uvedlo, že dlouholetá opora klubu bude mimo tým na neurčitou dobu "po vzájemné dohodě".

Foto: Santiago Mejia, ČTK/AP

Basketbalista Draymond Green na tiskové konferenci.

Článek

Dvojnásobný olympijský vítěz a čtyřnásobný šampion ligy s Golden State uhodil při rozmíšce Poolea do tváře na středečním tréninku. Druhý den se Green spoluhráči i týmu omluvil a měl se vrátit k mužstvu v sobotu, nakonec ale bude mimo delší dobu. Není tak jasné, zda bude v kádru Warriors pro úvodní zápas sezony 18. října.

Ani jeden z aktérů incidentu nebyl zraněn. Green novinářům řekl, že během pauzy bude pracovat na zvládání emocí. "Myslím, že jednou z věcí, která mi chybí, je schopnost korigovat to, jak dávat průchod emocím," uvedl.

Dvaatřicetiletý Green se nezřídka dostává do konfliktů na palubovce i mimo ni. Před šesti lety byl zatčen kvůli potyčce v restauraci. Čtyřnásobný účastník Utkání All Star má za sebou deset sezon v NBA. Všechny strávil v dresu Warriors, s nimiž získal čtyři tituly.

Reklama

Související témata: