Hlavní obsah

Odložené osmifinále Eurocupu sehrají basketbalistky Žabin v pondělí

Basketbalistky Žabin sehrají odložené první osmifinále Evropského poháru s Tango Bourges v pondělí od 18 hodin. Původně se v Brně mělo hrát dnes, ale utkání zhatil výskyt koronaviru ve francouzském týmu.

Foto: @zvvzusk, Facebook

Basketbalistky Žabin sehrají odložené první osmifinále Evropského poháru s Tango Bourges v pondělí od 18 hodin.(ilustrační foto)

Článek

ČTK o změně termínu informoval generální manažer Žabin Radek Šír. Termín odvety ve Francii zůstává stejný, tedy příští čtvrtek ve 20 hodin.

Favoritem dvojzápasu bude trojnásobný šampion Euroligy a vítěz Eurocupu z roku 2016. Bourges o svých kvalitách přesvědčilo už ve skupinách, v nichž mělo ze všech 48 týmů nejlepší bilanci.

Žabiny při své premiéře v druhém nejvýznamnějším evropském klubovém poháru obsadily v základní skupině druhé místo s bilancí čtyř vítězství a dvou porážek. V prvním kole play off přešly po výhrách 61:57 venku a 76:69 doma přes maďarský Miškovec.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články