Hlavní obsah

TEST: Buďte vidět v dámské bundě Adidas Supernova Storm Jacket

Andrea WildlaeuferováSport.cz

Pokud chcete být dobře vidět ve tmě, nemusíte si nutně pořizovat svítivě žluté křiklavé reflexní vesty nebo bundy. Tato slušivá bundička na první pohled nevypadá jako reflexní, ovšem zdání klame. Je přímo posetá reflexními prvky, které zajistí vaši dobrou viditelnost ve tmě.

Foto: Andrea Wildlaeuferová, Sport.cz

Dámská bunda Adidas Supernova Storm Jacket bude ozdobou vaší běžecké kolekce.

Článek
Fotogalerie

Storm Jacket je pohodlná bunda na jarní, podzimní či zimní běhání. Materiál Climalite zajišťuje odvod potu od těla pryč, díky čemuž zůstanete v suchu a pohodlí. Bunda vás rovněž ochrání před drobným deštěm. Použitý materiál je pružný (elastan tvoří 9 %, polyamid 91 % hlavního materiálu). Pokud raději volíte střih regular, je pro vás Storm Jacket správnou volbou. Bundička je celorozepínací.

V zadní části bundy se nachází malá kapsička na zip, kam uložíte klíče a další maličkosti. Objemnější telefon o velikosti pěti palců se ale do kapsy nevejde. Na proprietky jako rukavice, kapesníky apod. poslouží dvě větší kapsy v přední části bundy, které ale nejsou na zip.

Ve Storm Jacket budete doslova zářit, protože je opatřena velkým množstvím reflexních prvků. Horní část bundy, límec a celé rukávy jsou poseté drobnými reflexními nástřiky. Na první pohled se zdá, že je bunda žíhaná šedou barvou, ale jedná se právě o reflexní potisk. Odrazkou je také logo výrobce v levé spodní části bundy.

PLUSY
reflexní prvky
příjemný materiál
pěkný vzhled
MÍNUSY
na delší ruce je lem na palec příliš krátký a rukáv tím pádem trochu pne
CENA
doporučená: 2290 korun

Rukávy Storm Jacket jsou na konci opatřeny užším lemem s otvorem na palec. Díky tomu vám do rukávů tolik nenafouká a dlaně budou ve větším teple. Pokud jako já patříte mezi běžkyně, které trpí na studené ruce pomalu i v létě, rozhodně tuto vychytávku oceníte. Když prostrčím palec otvorem v lemu, rukávy mě trochu pnou, což je ale jediná nevýhoda. Můžou za to mé dlouhé ruce. Pokud máte kratší ruce, nebudete s tím mít problém.

Bunda má vysoký límec, jenž vás ochrání před větrem. Límec bundy je z vnitřní strany podšitý příjemnou látkou, která nikde nedře.

Jarní slunečné počasí už nás občas vybízí k běhání jenom v tričku a šortkách. Pokud ale chodíte běhat časně ráno nebo večer, věřte, že bundičku ještě užijete dosyta.

Reklama