Hlavní obsah

Bizarní moment v Newcastlu. Britský šampion vyhověl přání fanouška, neuvěříte, kam se mu podepsal

Barbora PecharováSport.cz

Když na ulici potkáte svůj sportovní vzor, zřejmě se s ním budete chtít nechat vyfotit nebo si necháte podepsat něco, co máte po ruce, abyste na setkání s ním měli památku. Když se však večer před hotelem v Newcastlu objevil boxerský šampion Chris Eubank Jr nestačil se divit, s jakou žádostí za ním přišel jeden z fanoušků.

Foto: Lee Smith, Reuters

Chris Eubank Jr byl přáním fanouška zaskočený, ale nakonec mu vyhověl

Článek

Eubanka, který od roku 2015 vybojoval několik titulů ve dvou hmotnostních kategoriích, čeká v sobotu souboj s Wanikem Awdijanem v Newcastlu. Když se boxer šel ubytovat do hotelu, byl na ulici zastaven hromadou fanoušků, kteří se na něj vrhli jako včely na med.

Žádosti o společné fotografie a podpisy nebraly konce, ale Eubank všem s radostí vyhověl. Jeden fanoušek ho však evidentně svým přáním zaskočil. Není se ale čemu divit, už jste někdy viděli, že by si někdo nechal podepsat na ulici mikrovlnou troubu?

Ano, jeden z příznivců britského boxera ho opravdu požádal o podpis na mikrovlnku. „Na mikrovlnku ne," řekl nejprve překvapený Eubank. „Je to jediná věc, kterou mám," říkal fanda. Eubank si své rozhodnutí rozmyslel a troubu nakonec podepsal. Ostatní přihlížející nevěřili vlastním očím. „Nemůžu uvěřit, že to vidím na vlastní oči," říkal jeden z nich.

Dvaatřicetiletý Eubank se v sobotu utká s 26letým Awdijanem, který se k zápasu velmi ostře vyjadřoval na sociálních sítích. Na předzápasové tiskové konferenci však nic nebylo tak horké, z čehož Eubank vyjádřil zklamání. Nechává si Awdijan svou dravost až do ringu?

Reklama

Související témata:
Mikrovlnná trouba