Hlavní obsah

Boj v kleci za zavřenými dveřmi. MMasters League nabídne devět zápasů

Praha

Devět zápasů v kleci nabídce v sobotu druhá akce organizace MMAsters League. Souboje proběhnou v Kladně, ale fanoušci mají smůlu, do místa dění se nedostanou kvůli pandemii koronaviru. Celý večer bude pod dohledem kamer, všechny duely vysílá O2 TV Sport.

Foto: Facebook: Daniel BRUNO Brunclík - fighter

Daniel BRUNO Brunclík, MMA zápasník.

Článek

Organizátoři MMAsters League museli kvůli pandemii a souvisejícím omezením několikrát improvizovat a nakonec zrušit původně plánované galavečery v Hodoníně a Pardubicích. Teď se vrací do Kladna, kde proběhl v červnu první večer, který si nenechal ujít také Jaromír Jágr. V červnu bylo na programu deset zápasů. Směs MMA, K-1, thajského boxu a klasického boxu. V sobotu jich bude devět.

„Současná vládní nařízení už umožňují kvalitní přípravu zápasníků, naše organizace disponuje vlastním zázemím pro uspořádání eventu bez účasti diváků za dodržení přísných hygienických podmínek. Ve spolupráci s našimi partnery jsme připraveni udělat maximum pro kvalitní show v přímém televizním přenosu," věří v úspěch promotér MMAsters League Dušan Macák.

Hlavní zápas obstarají Daniel Brunclík a Adrian Dudek z Polska. Policista a proti němu fotbalový fanoušek, který prošel nejednou válkou. Teď budou všichni bojovat v komorní atmosféře bez fanoušků za zády. „Zápas bez fanoušků mi nevadí. Hlavní je, že můžeme zápasit. Samozřejmě příprava se musela situaci podřídit. Ale i tak jsme do toho dali maximum, co bylo možné," říká Brunclík, který z posledních tří zápasů dva vyhrál a v jednom remizoval.

Polák má skóre 3:1, Čech 6:5:1. „Já měl taky skóre 3:1. Ve finále to nic neznamená. Mě zajímá, s kým měl fighty. Zápasů mám samozřejmě víc jak v MMA, tak i v postoji. Budu se snažit zúročit svoje zkušenosti," přeje si Brunclík.

V sobotu se v MMA představí také Lukáš Chotěnovský, v rámci pravidel MMA Striking vstoupí do klece zkušený profesionál Luboš Lesák. „Luboš, bez debat česká špička, půjde proti Štěpánu Gubovi. Ten se ukázal v Oktagon Underground, kde v semifinále jako jediný dotáhl do extra roundu pozdějšího vítěze Růžičku," upozorňuje Macák.

Galavečer bojových sportů MMAsters League 2 můžete živě sledovat na O2 TV Sport od 19 hodin a na TV Tipsport. Na programu je devět zápasů v disciplínách MMA, MMA Striking a K-1.

Reklama

Související témata: