Hlavní obsah

Děsivá nehoda. Boxerský šampion je ve vážném stavu v nemocnici

Dallas/Praha

Šampion ve veltrové váze Errol Spence měl ve čtvrtek autonehodu a nyní je ve vážném stavu v nemocnici. Podle dostupných informací má Američan velkou šanci na přežití. Policie sdělila médiím, že za incident v Dallasu mohla nepřiměřená rychlost. Bojovníkovo ferrari zůstalo po nárazu zcela zdemolované.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Boxer Errol Spence měl vážnou autonehoduVideo: sntv

 
Článek

K nehodě došlo kolem třetí hodiny ráno. Devětadvacetiletý Spence přejel do protisměru, havaroval a poté jeho sportovní vůz skončil v kotrmelcích. Boxer měl údajně z auta během havárie vypadnout, protože nebyl připoután bezpečnostním pásem.

Spence byl následně převezen do nemocnice na jednotku intenzivní péče.

„Jeho zranění nejsou života ohrožující. V nemocnici jsou s ním jeho rodiče," uvedl agentuře AP Tim Smith, tiskový mluvčí Spenceova promotéra. Policie médiím sdělila, že příčina nehody se stále vyšetřuje, ale že není pochyb o tom, že se sportovec ve svém ferrari řítil dallaskými ulicemi velkou rychlostí.

Spence se zúčastnil olympijských her 2012 v Londýně. Minulý měsíc přidal ke svému dřívějšímu titulu organizace IBF i titul WBC, když v Los Angels zvítězil v napínavém duelu s Shawnem Porterem. Na svém kontě má 26 vítězství, žádnou porážku a 21 knockautů.

Reklama

Související témata: