Hlavní obsah

Drobečci se potkali v kleci. Byl z toho nekompromisní taneček

Tohle drtivá většina lidí nechce nikdy zažít. Pokud vás s nimi zavřou v kleci, můžete zakusit zajímavý kolotoč. Sportovní a podle pravidel MMA. Souboj těžkých vah fanoušky bojových umění baví. Jedna narostlá dvojice se představila v Košicích na galavečeru OKTAGON PRIME. Slovák Martin Buday a proti němu Ukrajinec Jevhenij Orlov, který poznal i atmosféru olympijských her jako zápasník.

Foto: Repro video

Čtvrt metráku v kleci. Slovák Martin Buday a proti němu Ukrajinec Jevhenij Orlov v Košicích.

Článek

Krátké představení zápasníků, kdo nastoupil v Košicích do klece? Slovákovi chybělo pět centimetrů do dvou metrů a váha mu den před zápasem ukázala těsně pod 120 kilo. V době fightu mohl mít i o pět kilo více. Proti němu stejná váha a o deset centimetrů menší Ukrajinec. Prostě drobečci, kteří si to přišli rozdat, chlap proti chlapovi.

Výborní zápasníci, kteří umějí bojovat i na zemi, v Košicích předvedli tanečky v postoji. Zápas vypsaný na tři kola po pěti minutách. Kolena a přesné údery tento duel ukončily už v prvním kole. Navrch měl jednoznačně Buday, který donutil soupeře i couvat, pokud nechtěl inkasovat další rány. Po necelých čtyřech minutách bylo na světě T.K.O.

Zápas ve videu začíná v čase 07:10.

Reklama

Související témata: