Hlavní obsah

Drsný útok, olympijské vítězce šlo o život

Šlo o život. Francouzská judistka Margaux Pinotová má za sebou hrůzné okamžiky. Držitelka zlaté olympijské medaile, která se loni stala v Praze mistryní Evropy, čelila hrubému domácímu násilí. Její partner známou sportovkyni surově zbil. Francouzská reprezentantka vše zveřejnila na sociálních sítích.

Foto: Instagram Margaux Pinotové

Francouzská judistka Margaux Pinotová má za sebou hrůzné okamžiky. Držitelka zlaté olympijské medaile, která se loni stala v Praze mistryní Evropy, čelila hrubému domácímu násilí. Tvrdí, že šlo o život.

Článek

„Stala jsem se ve svém domě obětí napadení ze strany mého partnera a trenéra. Dostala jsem rány pěstí, několikrát jsem se hlavou praštila o zem, dokonce mě i škrtil. Myslela jsem, že to může být můj konec, že mě partner zabije," popisovala hrůzné chvíle slavná sportovkyně.

Na nejhorší nedošlo i díky pohotové reakci sportovkyně. V nouzi nejvyšší našla sílu a povedlo se jí utéct k sousedům, kde našla azyl. Navíc odtud zavolala na pomoc policii. „Mám několik zranění, a to včetně zlomeného nosu. Deset dní jsem nemohla pracovat. Jenže soud rozhodl, že mého partnera stejně propustí," postěžovala si judistka s tím, že verdikt v podobě propuštění útočícího Alaina Schmitta nechápe.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Margaux PINOT (@margaux.pinot)

„Jaký větší důkaz policie chce. Stačí si vzpomenout na krev na podlaze mého bytu. Myslím na to, co chybělo k tomu, aby to všechno skončilo mojí smrtí. Nejspíš mě zachránilo judo, že jsem unikla," kroutila hlavou nad jasnými důkazy, že čelila drsnému ataku. „Myšlenkami jsem s těmi lidmi, kteří už nemohou říct to samé, co já," dodala ve vzkazu, z nějž mrazí v zádech Margaux Pinotová.

Reklama

Související témata: