Hlavní obsah

Fury řádil do půl těla! Jaké místo pro oslavu si vybral?

Las Vegas

Jméno Tyson Fury prosvištělo o víkendu celým světem. Britskému boxerovi se totiž povedla obhajoba mistrovského pásu pro šampiona těžké váhy organizace WBC, což se pochopitelně muselo oslavit. Více než dvoumetrový borec byl několik hodin po zápase viděn v nočním klubu v Las Vegas, kde to slušně rozjel.

Foto: Hakkasan Nightclub Las Vegas

Tyson Fury slavil v nočním klubu v Las Vegas.

Článek

Tyson Fury si pro oslavu epické trilogie vybral noční klub Hakkasan v Las Vegas, kde se dokonce vysvlékl do půl těla a tancoval po boku populárního DJ Steva Aokiho. U tance ovšem nezůstalo. Brit si také v tomto případě vzal mikrofon a stovkám diváků zazpíval své oblíbené písničky, včetně písně We Are the Champions. Video umístila na svůj Instagram boxerova manželka Paris a pár hodin poté začaly internet zaplavovat další fotografie a videa.

Podle některých informací měl být šampion těžké váhy dokonce na cestě do Pardubic, kde se konala Velká Pardubická. Toto tvrzení se ovšem nepotvrdilo. Jako jediný o něm informoval majitel dostihové stále Terry Neill, který měl být společně s Furym v soukromém letadle na cestě do Pardubic.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený BRWLRZ ® (@brwlrz)

„Jsem v soukromém letadle s Tysonem Furym na cestě do Pardubic na Velkou pardubickou. Skvělý způsob oslavy. Věděl jsem, že je fanoušek dostihových závodů, tohle je ale něco jiného. Dáváme si k tomu sklenici bublinek," stálo na Twitteru bývalého akcionáře Liverpoolu Terryho Neilla.

Reklama

Související témata: