Hlavní obsah

Fury si ani tentokrát nebral servítky. Pustil se do Joshuy i Usyka

Nebudí pozornost pouze v ringu, ale také na sociálních sítích, kde je hodně aktivní. Po výměně slov s MMA zápasníkem Francisem Ngannounem, nyní přišlo rýpnutí do ukrajinského boxera Oleksandra Usyka, kterého Fury označil za malého nasteroidovaného muže. Během svého krátkého proslovu nezapomněl zmínit ani Anthonyho Joshuu, kterého pro změnu označil za zoufalce.

Foto: Nicola Adams

Tyson Fury (vpravo) dokázal v posledním souboji knokautovat Deontaye Wildera.

Článek

Je takový, jaký je. Mimo trénování tráví volný čas také na sociálních sítích, kde neustále budí pozornost troufalými výroky. Není tomu přitom dávno, co se Fury pustil i do MMA zápasníka Francise Ngannoua a rázem se rozjela poměrně zajímavá debata ohledně vzájemného zápasu v boxu. Druhý jmenovaný však má v současné době jiné starosti, za pár dnů ho čeká titulová bitva v těžké váze UFC. Pak by případný zápas mohl být na pořadu dne, Kamerunce totiž láká přechod do boxerského světa, kde by si přišel na tučnější balík peněz.

Po pár dnech si Fury vybral další terče, a sice Anthonyho Joshuu a Oleksandra Usyka. Prvně jmenovaného dokonce označil za zoufalce. „Víte, čemu nemůžu uvěřit? Že Anthony Joshua odevzdal všechny pásy v těžké váze Ukrajině, po vší mé těžké práci na jejich získání. Jsi opravdu velký zoufalec," vyjádřil se Fury na adresu britského boxera.

A to nebylo zdaleka vše. Nevybíravá slova směřovala také na adresu ukrajinského boxera, kterého Fury označil za malého nasteroidovaného muže. „Dovolil si tomu malému nasteroidovanému chlapíkovi přijít ze střední váhy, aby tě obral o všechny pásy. Teď bude muset přijít skutečný britský bombarder Lancaster, jako jsem já, aby zbavil tu malou nasteroidovanou hlavu těch pásů a vrátil je zpět Británii. Jste neschopný zoufalci. Přineste ty pásy, přinesete je Gypsy Kingovi. Dám je na místo, kam patří," pokračoval britský boxer.

Foto: Reuters

Anthony Joshua (vlevo) v souboji s Oleksandrem Usykem.

Fury se několikrát v minulosti nechal slyšet, že by se rád s Usykem utkal. Ukrajinec by však v dubnu měl podruhé změřit síly s Joshuou, který aktivoval klauzuli na odvetný zápas. Právě vítěz tohoto zápasu by se v budoucnu mohl utkat právě s Furym.

Ten má rovněž v současné době úplně jiné starosti. V řešení by měla být titulová obhajoba proti Dillianu Whyteovi. Finalizace zápasu se však stále zdá být v nedohlednu, i když oba jmenovaní měli mít na domluvu třicetidenní lhůtu. Uvidíme, jestli nadcházející dny či týdny nabídnou nějaké řešení.

Reklama

Související témata: