Hlavní obsah

Legenda a člen sítě UFC zatčen za domácí násilí! Obětí jsem ale já, tvrdí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sacramento/Praha

Zamotanější být případ asi ani nemůže. Legendární šampion MMA, známý jako „The Iceman,“ který byl v dobách své největší slávy jednou z největších hvězd smíšených bojových umění, byl zatčen po incidentu, který měl se svou manželkou. Partneři se prý začali hádat po návratu z večírku a hádka přerostla až do fyzického napadení. Policie Chucka Liddella odvezla do vazby. Obětí násilí se prý však stal on.

Foto: @thehill, Twitter

Chuck Liddell

Článek

Oblíbenec UFC Chuck Liddel byl na začátku týdne zatčen na základě nahlášeného incidentu, který se měl odehrát v bojovníkově domě v Kalifornii. „The Iceman" měl po hádce fyzicky napadnout svou manželku, profesionální hráčku pokeru Heidi Northcottovou.

Liddella odvezla policie do vazby a na jeho propuštění byla stanovena kauce ve výši 20 tisíc dolarů (asi 440 tisíc korun). Tu zřejmě někdo zaplatil, protože bojovník už vazbu opustil a na svém Instagramu vydal prohlášení.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Chuck Liddell (@chuckliddell)

„Považuji za důležité sdělit a objasnit několik faktů o této situaci," sdělil bývalý král lehké váhy svým fanouškům. „Stal jsem se obětí incidentu, který se odehrál včera večer v našem rodinném domě," uvedl. „Strážníci mě informovali, že moje žena bude zatčena, protože jsem na její útok nereagoval a utrpěl jsem pohmožděniny a tržné rány," pokračoval.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Chuck Liddell (@chuckliddell)

„Dobrovolně jsem se rozhodl, že do vazby půjdu místo ní," překvapil. Dále také uvedl, že je to jen jeden z mnoha případů, kdy se snažil ochránit rodinu před zraky veřejnosti. „Prosím, respektujte naše soukromí, snažím se pomoci rodině překonat toto těžké období," vyzval své příznivce.

Trochu úsměvné je, že Liddell nyní vyzývá k respektování soukromí, ale v roce 2010 oba manželé souhlasili, že se pro virální kampaň společnosti Reebok nechají natočit při posilování v tělocvičně jen v rouše Evině.

Jednapadesátiletý Liddell naposledy bojoval v roce 2018, kdy prohrál s Titem Ortizem.

Reklama

Související témata: