Hlavní obsah

Boj o přežití? Polsko přišlo s dalším šíleným experimentem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polsko je známé tím, že svět bojových sportů často překvapí nějakou novinkou. Tamní bojová organizace s názvem The War se prezentovala třetím turnajem, který však nabídl hodně nečekaný souboj. Proti sobě se představily dva týmy, šlo o bitku 5 na 5. Zápas netrval dlouho a nabídl brutální podívanou.

Foto: The War

Polská organizace The War přinesla souboj dvou pětičlenných týmů.

Článek

Bitka tří na jednoho? To už má Polsko dávno za sebou. Stejně tak, jako zápasy mužů proti ženám, či dvou tříčlenných družstev žen. Nyní se polská organizace The War rozhodla přijít s novinkou v podobě brutálního souboje dvou pětičlenných týmů.

Pod dohledem trojice rozhodčích se představili „Démoni a „Válečníci". Ti se do sebe okamžitě pustili. Démoni měli jednoznačně navrch a během necelé minuty dokázali vyřídit většinu protivníků. V závěru zůstal na straně Válečníků už jen jeden statečný, ten byl ale bez šance a sudí duel raději ukončil.

Úplně jednoduché to ale trojice rozhodčích neměla. Třeba ve chvíli, kdy jeden z Démonů neustále bušil do obličeje soupeře, který byl dávno v bezvědomí. I proto se tento formát zápasu setkal s kritikou na sociálních sítích. Podobné turnaje totiž vrhají velice špatné světlo na často kritizované MMA.

„KO a následná salva úderů kolem 17 vteřiny vypadají jako pokus o vraždu. Tři rozhodčí na to nestačí," znělo například na Twitteru.

Reklama

Související témata: