Hlavní obsah

Bude to mít dohru? Ruský zápasník neudržel nervy a napadl soupeře během rozhovoru

Minsk

Můžeme očekávat hodně vypjatý souboj? Minimálně o tom nasvědčuje potyčka během rozhovoru před turnajem ruské MMA organizace ACA 132. Zlatým hřebem celého galavečera bude titulový souboj těžkých vah mezi Tonym Johnsonem a Muchamadem Vachajevem. Právě mezi protagonisty hlavního souboje to během rozhovoru pořádně vřelo.

Foto: ACA

Muchamad Vachajev napadl svého pátečního soupeře Tonyho Johnsona během rozhovoru.

Článek

Mělo se přitom jednat o tradiční předzápasový rozhovor, jenomže tomu tak nebylo. Čečenský zápasník Muchamad Vachajev totiž neunesl troufalá slova soupeře. Johnson se totiž nechal slyšet, že soupeře rozmlátí v kleci, což jeho rival neunesl a rázem došlo k neobvyklé situaci.

Vachajev totiž napadl svého soupeře, který po prvním zásahu dokonce spadl s křeslem na zem. Ruský zápasník chtěl ve svém zběsilém útoku pokračovat, naštěstí ale včas zasáhla ochranka, která zabránila další pěstní kontrontaci.

Nejedná se přitom o ojedinělý výstup v podání Vachajeva. Ten totiž v souboji proti Jevgenimu Gončarovovi naznačil soupeři, aby zavřel ústa, což málem přineslo pěstní konflikt ještě před samotným zápasem. Nyní měla situace vážnější dohru.

Jedno je ale jisté, titulový souboj o pás těžké váhy organizace ACA tak má o to větší grády.

Reklama

Související témata: