Hlavní obsah

Cesta za snem začíná v garáži! Bojovníci si znovu sáhnou na dno svých sil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhá pyramida, druhý vítěz. Organizace I Am Fighter již v pátek 2. září divákům nabídne pokračování oblíbené reality show Streetfighter, kde vybraná skupina bojovníků zabojuje v garáži Obchodního centra Šestka o vítězství v turnaji. Po úvodní pyramidě, ve které se představili zápasníci do 70 kilogramů, přijde na řadu skupina rváčů do 85 kilogramů, což znovu slibuje nelítostné bitky.

Foto: IAF

První turnaj reality show Streetfighter nabídl tvrdé střety.

Článek

Úspěšný projekt, který se minulý pátek znovu vrátil na scénu. Streetfighter od organizace I Am Fighter má na programu pokračování další pyramidy, tentokráte se představí bojovníci do 85 kilogramů. Vybraná skupina se předvede v garážových prostorech Obchodního centra Šestka, kde si bojovníci sáhnou na dno svých sil. Některé talentované jedince totiž čekají místo plánovaných 4 duelů nakonec "pouze" 3 zápasy během několika hodin, na konci posledního střetu povstane vítěz pyramidy.

První turnaj letošního roku v pyramidě do 70 kilogramů ovládl Matěj Valoušek, na jehož cestě k vysněné metě zdolal čtyři protivníky a s pořádně potlučeným tělem mohl vítězným gestem zvednout ruce nahoru. Jeho jízda turnajem byla obdivuhodná a zajisté se jí pokusí napodobit i další amatérští talenti domácí scény.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený I Am Fighter (@iaf_iamfighter)

Do akce totiž půjde dalších 12 bojovníků a diváci budou mít své oblíbence doslova na dosah. Tradiční klec je totiž od fanoušků vzdálena jen na metr, což jednoznačně přidává na atraktivitě mnohdy krvavých soubojů. Tvrdé střety se tak v podvečerních hodinách stanou v Šestce tématem čísla jedna.

„Tuhle pyramidu může zvládnout buď skvělý taktik, který má perfektní zápasnické IQ, nebo naopak naprostý blázen. Prostě správný streeťák. A proto to děláme. Dalším důvodem, který neustále opakuji, je ten, že chceme dát amatérům šanci se ukázat," vysvětluje promotér Ondruš, jehož reality show v minulosti proslavila například Davida Zoulu, Matěje Daňka nebo Davida Závodu.

Přímý přenos druhého galavečera startuje v pátek 2. září v 19:00 hodin a přímý přenos můžete sledovat na stanici O2 TV Sport. Lístky jsou k zakoupení ZDE.

Reklama

Související témata: