Hlavní obsah

Další zkouška! RFA čeká Grand Opening, představí se i hvězdy od konkurence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První oficiální turnaj klepe na dveře. Nová organizace na česko-slovenské scéně Real Fight Arena (RFA) odpočítává poslední hodiny do dlouho očekávaného Grand Openingu. Zaplněná bratislavská hala tak v akci uvidí elitní zápasníky domácí scény. Zlatým hřebem turnaje bude hlavní zápas Milana Ďatelinky, který se do klece vrací po více než roce. Galavečer startuje v sobotu 14. května v 18:00.

Foto: RFA

První turnaj organizace nabídl pekelné řežby. Jak dopadne Grand Opening?

Článek
Fotogalerie

Před více než dvěma měsíci proběhla zahřívací zkouška, nyní je čas na první oficiální turnaj. RFA divákům přinese několik hodin bojové nálady, zápasit se bude jak pod pravidly real fightu, tak MMA. Zaplněná NTC aréna v Bratislavě se má na co těšit!

V hlavním zápase večera půjde do akce Milan Ďatelinka, který naposledy zápasil před rokem, v titulové bitvě, ale nestačil na Karlose Vémolu. Právě tento zápas byl tím posledním v organizaci OKTAGON MMA. Ďatelinka před několika týdny podepsal smlouvu s RFA, kde se bude rovněž pokoušet prokousat k titulové šanci. Nyní se proti němu představí srbský bojovník Nenad Amramovič, který se v kleci neukázal podobně dlouhou dobu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený RFA (@realfight.arena)

Fantastickou štípanou slibuje česko-slovenský střet Bernarda Plavce a Sebastiana Fapša. Pro oba se jedná o premiéru v nové organizaci, hlad po premiérovém vítězství je pochopitelně obrovský. Do role obrovského favorita je pasován právě Slovák Fapšo, jehož rychlé ruce v minulosti nadělaly pořádnou škodu.

Zajímavé bude sledovat i vystoupení zkušeného Miroslava Brože. Také Inkvizitor dlouhou dobu působil v organizaci OKTAGON MMA, po debutu v polské KSW si vyzkouší atmosféru vzkvétající RFA. Český bijec se původně měl utkat s Adamem Horváthem, zdravotní problémy ale nakonec hodily do klece Kolumbijce Mauricia Otaloru.

V akci se měla představit i další obrovská hvězda. Lea Brichtu ovšem před několika dny ze zápasu vyřadilo zranění a jeho místo v souboji proti Brazilci Arthuru Limovi zaujal nebojácný Jan Veselík, pro kterého se bude jednat o teprve druhý duel mezi profesionály. Jak si povede proti zkušenému soupeři?

Na spanilou jízdou letošním rokem naváže talentovaný Pavel Šach, který své soupeře kosí jako na běžícím páse, tentokráte narazí na Milana Kratochvílu. Důležitou výhru si bude chtít připsat i česká bojovnice Pavla Kladivová, která obstará jeden ze dvou ženských duelů večera. Po delší době se na česko-slovenské scéně předvede i Jozef Wittner.

Nejen to bude k vidění na turnaji RFA Grand Opening, který vypukne 14. května v 18.00.

Reklama

Související témata: