Hlavní obsah

Kontroverzní zápasník McGregor dorazil k soudu! Čelí hned šesti obviněním

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepoučitelný zápasník Conor McGregor měl během čtvrtečního dne nevšední starosti. Slavný Ir nahodil oblek a se vší vážností zamířil k okresnímu soudu Blanchardstown v Dublinu, kde proběhlo soudní slyšení ohledně šesti řidičských obvinění. K finálnímu stanovisku však nedošlo, případ bude dále projednáván 23. června.

Foto: RollingNews.ie

MMA zápasník Conor McGregor ve čtvrtek stanul před okresním soudem.

Článek

Hvězdný bijec Conor McGregor je v posledních měsících spojován s návratem do klece, přesto před několika týdny plnil titulky médií svým nepoučitelným chováním. Poslední případ se odehrál 23. března, kdy byl irský zápasník zatčen za nebezpečnou jízdu v centru Dublinu, navíc mu bylo zabaveno vozidlo značky Bentley v hodnotě 170 000 liber (přibližně 5 milionů korun). Rodák z Dublinu byl sice propuštěn na kauci, soud ho ale neminul.

Třiatřicetiletý McGregor zamířil k soudu v irském Dublinu během čtvrtečního rána, bývalý UFC šampion čelil hned šesti řidičským obviněním (čtyři nové), například za nebezpečnou jízdu nebo nepředložení řidičského průkazu. McGregor se během soudního slyšení ani k jednomu obvinění nevyjádřil, poté mu byla předána kopie žaloby.

Okresní soudce David McHugh prodloužil zápasníkovu kauci na pokrytí nových obvinění a zároveň nařídil obžalovanému, aby poskytl důkazy k obhajobě. Případ byl odročen na 23. červen, kdy se bude v soudu pokračovat. V případě odsouzení hrozí McGregorovi finanční pokuta ve výši 5000 eur, nebo šest měsíců odnětí svobody, případně obojí.

Zamlkle působící Ir sice za celou dobu u soudu neřekl ani hlásku, pár slov si před soudní budovou schoval pro novináře. „Vracím se zpátky k tréninku. Noha se každým dnem zlepšuje a jsem s tím spokojený," vyjádřil se v rychlosti McGregor.

Reklama

Související témata: