Hlavní obsah

McGregor budí respekt! Změnil se k nepoznání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární zápasník Conor McGregor během své rekonvalenscene zlomené nohy rozhodně nelení, ba naopak se doslova mění před očima. Bývalý šampion dvou divizí na sociálních sítích zveřejnil dvě fotografie, kde je jeho postava doslova k nepoznání. Oba snímky navíc od sebe dělí pouhých šest měsíců. Mnozí tedy spekulují, zda McGregor nepřejde do jiné váhovky.

Foto: @ConorMcGregor

McGregor usilovně pracuje na návratu. Přibral přitom hned několik kilogramů.

Článek

Na prvním obrázku je McGregor zachycen během vážení před jeho zatím posledním zápasem, který se odehrál 10. července. Jednalo se o onen osudný duel s Dustinem Poirierem, ve kterém si slavný Ir zlomil nohu a na dlouhou dobu ho zranění vyřadilo z tréninku i zápasové praxe. McGregor se přitom teprve před několika týdny vrátil zpět do tělocvičny.

Druhá fotografie pro změnu ukazuje obrovskou změnu. McGregor totiž značně přibral a jeho postava tak budí ještě větší respekt. Irský zápasník totiž neúnavně maká a svaly z něj udělaly monstrum. Nabízí se tedy otázka, zda se po návratu nepokusí zaútočit do jiné váhové kategorie. Ir totiž od posledního zápasu přibral více než patnáct kilogramů.

„Ano, vypadá opravdu obrovsky a trénuje jako Rocky v Rockym III. Má pořád chuť trénovat a zápasit a uvidíme, co se v budoucnu stane. Očividně se chce vrátit zpět do klece," řekl šéf UFC Dana White v show Jima Romea.

McGregor se obrovskou změnou pochopitelně chlubí i na sociálních sítích, kde je i nadále hodně aktivní. Sám zápasník dělá všechno pro to, aby se do klece vrátil co nejdříve. Zároveň zmínil, že by se rád do zápasové praxe vrátil již počátkem příštího roku. Prezident UFC navíc prozradil, že irský zápasník půjde rovnou do hlavního zápasu.

McGregorův trenér John Kavanagh nedávno jmenoval šest soupeřů, se kterými by se jeho svěřenec mohl utkat při svém návratu. A o koho se jedná? Nate Diaz, Tony Ferguson, Dan Hooker, Islam Machačev, Dustin Poirier a Charles Oliveira. Na oznámení zápasu si každopádně budeme muset počkat.

Reklama

Související témata: