Hlavní obsah

Motivovaný Vémola byl středem pozornosti! Rival si ale nebral žádné servítky

Do dlouho odkládaného boxerského zápasu mezi Karlosem Vémolou a rapperem Marpem zbývá něco málo přes měsíc (21. květen), přesto napjatá atmosféra mezi oběma tábory panuje již nyní. Při každé příležitosti vzájemného setkání létají vzduchem sebevědomá slova, na intenzitě nabírají také staredowny a nejednoho diváka zajímá, kdo z boxerského klání vzejde jako vítěz.

Marpo s Karlosem Vémolou to rozjeli! Dostaneš přes pí.u, řekl Terminátorovi rapperVideo: Sport.cz

 
Článek

Znovu si měli co říct a ani tentokráte nechyběla bouřlivá atmosféra. Karlos Vémola a rapper Otakar „Marpo" Petřina se rovněž zúčastnili tiskové konference organizace OKTAGON MMA, během které to místy skutečně vřelo. Sebevědomé výroky jednoznačně přidávají na atraktivitě zápasu.

„Já už teď vnímám, jak jsem se mu za ten krátký čas dostal do hlavy, protože ho to musí ničit. Není zvyklej na každodenní trénování," začal Vémola debatu, která se i v následujících minutách držela na slušné laťce. „Tyhle kecy si zkoušel i na všechny ostatní, já trénuju a dostaneš přes pi*u," pohotově reagoval rapper Marpo.

Klid před bouří. Jak dopadne bitva Kozma vs. Kníže? A co předvedl při staredownu Václav MIkulášek?Video: Sport.cz

Ztratit podle všeho může jen Vémola. Pro Terminátora by případná porážka znamenala obrovskou čáru přes rozpočet. „Když Karlos říkal, že jestli ho porazí Attila, že bude chodit kanály, tak aby se to neopakovalo. Já nemám co ztratit, jsem zpěvák. Jestli Karlos prohraje, tak to bude strašná ostuda," vysvětlil situaci Marpo.

„Budu velice špatnej typ Mika Tysona. Do zápasu jdu vyhrát, jdu ho zničit a knokautovat. Nikdy jsem nepřemýšlel nad tím, že bych prohrál, mě nemůže porazit disco zápasník, pro mě by to skončilo. Porazím ho, ne jako Muhammad Ali, ale porazím ho svojí dravostí, drzostí a drsností," předpovídá Vémola.

Bývalý zápasník slavné UFC má obrovskou touhu zapsat první životní KO kariéry, před premiérou mezi šestnácti provazy si nic jiného nepřipouští. „Karlosi, KO už jednou zapsané bylo, od Attily," pobavil všechny přítomné rapper s přezdívkou Marpo.

Výměny názorů pochopitelně pokračovaly, mezi oběma zápasníky to pořádně jiskřilo a vážnost situace se přenesla i ke staredownům, které se přesto odehrály se vším respektem.

Reklama