Hlavní obsah

Nemilosrdné urážky pár hodin před zápasem! Málem došlo i k pěstní výměně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z kamarádů se během několika minut stali nepřátelé a své neshody si budou moct vyřídit v kleci již 9. dubna na turnaji OKTAGON 32 v Ostravě. Osobní spor mezi Václavem Mikuláškem a Tomášem „Bolo“ Melišem zkrátka vygradoval v extrémní rozměry. Emoce se přenesly také na tiskovou konferenci, kde ani tentokráte nenechal jeden druhého být a nechybělo mnoho a oba se do sebe pustili ještě před zápasem.

Sežer ho..o a chcípni! Vyhrocená slovní bitva Václav Mikulášek vs. Tomáš Bolo MelišVideo: Sport.cz, OKTAGON MMA

 
Článek

Na tenhle zápas se těší každý fanoušek bojových sportů. Dvakrát odkládaný souboj mezi Václavem Mikuláškem a Tomášem „Bolo" Melišem za pár hodin pozná vítěze. Mezi oběma tábory to jiskřilo již několik týdnů i měsíců před zápasem, ostrá slova nechyběla ani na předzápasové tiskové konferenci. Kdo by to čekal u zápasníků, kteří ještě před několika lety byli kamarádi.

„Čekal jsem, že Vašek nenaváží, že tam bude kilo dvě létat. Bylo tam sto gramů, doklepl to jako fighter. Ale čekal jsem, že tu váhu nedá a bude spekulovat," reagoval Meliš na soupeřovy problémy při prvním vážením, během kterého Mikulášek nesplnil váhový limit o sto gramů. A emoce byly na světě.

Klid před bouří. Jak dopadne bitva Kozma vs. Kníže? A co předvedl při staredownu Václav MIkulášek?Video: Sport.cz

Mikulášek chladným nezůstal a přišla hodně nekompromisní odezva, která se málem zvrtla v pěstní výměnu ještě před zápasem. „Sežer ho*no a chcípni, už jsem ti to jednou řekl. Jestli nechceš čekat, můžeme si to dát venku, nemusíme čekat," reagoval podrážděně rodák z Ostravy, který si rozhodně nebral servítky. To zdaleka nebylo vše, zejména Mikulášek stále měl svému rivalovi co říct.

„Klidně tě kousnu do pytle, je mi to jedno. Radši ať jsem diskvalifikovaný, ale ty tady nevyhraješ, já jsem tady doma," pokračoval Mikulášek. „Vaškova největší slabina je ta jeho hlava, jediné, co má, jsou řeči," odpověděl mu bývalý kamarád.

Hroty se navíc čekaly i během staredownu, leč tomu tak nebylo. Zatímco na oficiálním vážení, které se konalo ráno, začal Mikulášek před soupeřem tancovat, tak na večerním přišlo něco, co mnozí nečekali. Ostravský tvrďák Mikulášek podal soupeři ruku a ten mu to opětoval. Překvapení bylo na světě, osobní spory to ale nevyřeší. Ty se naopak přesunou směrem do klece, kde si to oba kohouti rozdají 9. dubna na turnaji OKTAGON 32.

Reklama

Související témata: