Hlavní obsah

Nejrychlejší KO! Více než stokilový Brazilec se v zámoří zapsal do historie

Diváci se sotva stačili posadit na svá místa a bylo po zápase. Brazilský těžkotonážník Renan Ferreira dokázal na čtvrtečním turnaji organizace PFL svého soupeře ukončit již po pětadvaceti vteřinách boje. Jeho blesková výhra navíc znamenala historicky nejrychlejší KO v historii těžké váhy zámořské asociace.

Foto: PFL

Brazilec Rennan Fereira po 25 vteřinách boje přejel soupeře.

Článek

Nová sezona americké organizace PFL hned od samotného úvodu přináší celou řadu atraktivních momentů. Minulý týden po necelé minutě a půl boje padl český bijec Viktor Pešta, o poznání kratší dobu se v kleci zdržel poražený Američan Jamelle Jones. Duel přitom trval pouhých pětadvacet vteřin.

Hodně rychlou jízdu totiž předvedl brazilský protivník Renan Ferreira, který nejprve zasáhl soupeře holení do brady, načež se americký rival poroučel k zemi. Následovalo neskutečně drtivé ground and pound, během kterého Brazilec snad desetkrát tvrdě udeřil čistě do soupeřovy hlavy. Otřesený Jones se nestihl aktivně bránit a po necelé půl minutě bylo vymalováno.

Pětadvacet vteřin boje znamenalo nejrychlejší KO těžké váhy americké organizace PFL. Na vítězné šňůře jedoucí Brazilec Ferreira si díky dominantnímu vítězství připsal hned šest bodů do tabulky. Rodák z Goiasu navíc během necelých šesti měsíců předvedl hned druhý bleskový knokaut v řadě, ten první trval pro změnu 31 vteřin.

Také tentokráte si jednoznačné vítězství zasloužilo náležitou oslavu, Ferreira po zápase vyšvihl vítězný back flip. Poraženému Jonesu zbyly oči pro pláč, jednalo se totiž o druhou porážku v řadě, v zámoří si tak drží negativní bilanci 1:2.

Reklama

Související témata: