Hlavní obsah

Nepříjemnost! Procházkova bitva se přesouvá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpráva, která většinu nepotěší. Český zápasník Jiří Procházka si nakonec protáhne přípravu na titulový zápas proti Gloveru Teixeirovi, jenž se měl uskutečnit 7. května. Souboj byl totiž přeložen na další číslovanou akci, která je v plánu v červnu v rámci UFC 275. Důvod přeložení zápasu zatím není znám.

Foto: UFC

Jiří Procházka se musí poprat se změnou termínu titulového zápasu.

Článek

Pro nového šampiona polotěžké váhy UFC Glovera Teixeiru se mělo jednat o první obhajobu. Ta se však neuskuteční 7. května, jak bylo původně v plánu, ale zhruba o měsíc později. O této změně informovala stanice ESPN, která zároveň uvedla, že titulový duel je přesunut na další číslovanou akci, která je v plánu během června.

Pro českého zápasníka to značí jediné, a sice delší čas na přípravu. Ta se protáhne zhruba o další měsíc. V nejbližších dnech by mohlo být definitivně jasno o tom, kdy a kde se zápas proti Teixeirovi uskuteční. I tak je jasné, že to ani pro jednu stranu není zrovna příjemná záležitost.

Co dál po kempu v Americe? Je potřeba do toho pořádně šlápnout, plánuje zápasník Jiří ProcházkaVideo: Sport.cz

Procházka se před pár dny vrátil z třítýdenního kempu v americkém Phoenixu, kde pod taktovkou bývalého dvojnásobného šampiona UFC Henryho Cejuda důkladně piloval nedostatky před blížícím se nejdůležitějším zápasem kariéry. BJP, jak se Procházkovi přezdívá, po příletu do České republiky neskrýval ze zahraničního kempu nadšení.

Reklama

Související témata: