Hlavní obsah

Obrovské překvapení! Vémola inkasoval tvrdé KO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovské překvapení se zrodilo v pražské O2 areně na turnaji Oktagon 51. Legendární český bojovník Karlos Vémola padl v souboji se slovenským rivalem Samuelem „Pirátem“ Krištofičem, který jej v prvním kole tvrdě knokautoval. Terminátorova rozlučka s největší tuzemskou halou tak absolutně nevyšla.

Obrovské překvapení. Karlos Vémola inkasoval od Samuela Piráta Krištofiče tvrdé KO v prvním koleVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Jak předpovídal, tak učinil. Vémolovi se přitom domeček z karet začal pořádně otřásat v základech již v samotném úvodu duelu, kdy se nebývale dlouho pokoušel se soupeřem přestřelovat v postoji. Sebevědomému Krištofičovi se tak dařilo držet dobrou vzdálenost, díky čemuž mohl i nadále hrozit ze své nejnebezpečnější parkety. A byť nadmíru přesně trefovali oba borci, přesto k zemi šel jen jeden.

Byl to legendární Vémola, který si po necelých dvou minutách nepohlídal tvrdé granáty a po nekompromisních dopadech na jeho bradu se bezvládně poroučel k zemi, kde zůstal několik dlouhých desítek vteřin ležet. Slovenský bojovník upustil od dalších ran, žádné totiž už nebyly potřeba. Odmáváno, konec boje v čase 1:48.

Karlos je legenda, o to víc vítězství chutná, těší Piráta Krištofiče. Dřel jsem a věděl, že když budu dělat to, co při trénincích, budu úspěšnýVideo: Sport.cz

„Bum! Pravačka nebezpečná na bradu. Přišel tam pokus o další zadní, Pirát vítězí! Je to tam!“ komentoval nadšený Krištofič záznam velkolepého KO na obrazovce v hale. 34letý potetovaný bijec si navíc tímto triumfem vysloužil bonus ve výši 5 tisíc eur (v přepočtu 123 tisíc korun) za výkon večera.

Opačné pocity prožíval Terminátor. Při rozlučce s pražskou 02 arenou překvapivě padl, jeho zdravotní stav navíc museli kontrolovat i přítomní zdravotníci. A to v době, kdy byl jeho sok štěstím bez sebe. „Nechci být dojatý, ale jsem,“ řekl se slzami v očích slovenský bijec, který rovněž poděkoval trenérskému týmu. „Sám sobě jsem dokázal, že se člověk nemůže nikdy vzdávat,“ hlásil s pořádnou dávkou emocí.

Knokautovaný Vémola, který letos pocítil hořkost už druhé porážky (první v květnu s Patrikem Kinclem), mezitím odešel do útrob areny. Rovněž se jedná o pořádnou ránu do plánované odvety Zápasu století s Attilou Véghem, k níž dojde v červnu nadcházejícího roku na fotbalovém stadionu v Edenu.

Jsem z toho v šoku, tohle nikdo nečekal, přiznává trenér André Reinders. Karlos se nechal strhnout do hry, která není jehoVideo: Sport.cz

„Jsem stejně tak šťastný za Piráta jako smutný za Karlose. Opakuje se minulost, takové déjà vu. Attila byl v roce 2019 po porážce z Bratislavy, všichni ho před soubojem s Karlosem odepisovali. Říkali, že je starý a že prohraje. Teď je to naopak. Všichni budou říkat, že to to bude jednoduché pro Attilu. Ale víme, že v MMA není nic jednoduchého,“ řekl Ondřej Novotný, spoluzakladatel Oktagon MMA.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články