Hlavní obsah

Oktagon 51 nakonec bez Kincla. V kleci se představí i Vémola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavním lákadlem hvězdného galavečeru MMA v O2 areně měl být titulový souboj mezi Vlastem Čepem a Patrikem Kinclem. Kincl se ale necelé dva týdny před Oktagonem 51, který se odehraje v pátek 29. prosince, kvůli zranění odhlásil. Kromě titulu ve střední váze se bude rozhodovat také o vítězi Tipsport Gamechanger. Sledujte program a veškeré informace na Sport.cz.

Foto: Oktagon MMA

Vlasto Čepo (vlevo) si na souboj s Patrikem Kinclem bude muset počkat.

Článek

Dlouho očekávaný duel mezi Patrikem Kinclem a Vlastem Čepem vzal kvůli zranění českého bojovníka za své, i tak je ale rozhodně na co se těšit. Hlavním zápasem se stane finále prestižního seriálu Tipsport Gamechanger. Fanoušci v kleci uvidí i Karlose Vémolu. A na co dalšího se mohou fanoušci špičkového evropského MMA těšit?

Program a fight card Oktagon 51

Dlouho se čekalo, že zápasem číslo jedna bude na programu pátečního večera 29. prosince titulový zápas mezi Patrikem Kinclem a Vlastem Čepem. Český bijec se ale nečekaně zranil v tréninku a musela se hledat náhrada. Tou se nakonec stane polský šampion Babilonu MMA Piotr Wawrzyniak, který už 4 roky nepoznal porážku a patří mezi 10 nejlepších bijců střední váhy v celém Polsku. Pro Vlasta Čepa ze Slovenska to tak rozhodně nebude v zápase o prozatímní titul šampiona nic jednoduchého.

Na pozici hlavního zápasu večera se tak posunulo finále Tipsport Gamechanger mezi Bojanem Veličkovićem ze Srbska a řeckým bojovníkem Andreasem Michailidisem. Tento souboj ve velterové fáze bude vyvrcholením prestižního seriálu o 300 000 eur a dá se očekávat velmi vyrovnaná podívaná.

Obrovským tahákem je samozřejmě také pravděpodobně derniéra Karlose Vémoly v Oktagonu. Ten se v catchweight 88,5 kilogramů utká se Samuelem „Pirátem“ Krištofičem, se který má dlouholetý nevyřešený spor. Slovenský bývalý prozatímní šampion střední váhy bude mít ve svém rohu hlavního rivala Karlose Attilu Végha.

Karta Oktagon 51 (29.12.2023)

Hlavní zápasyVáha
Finále Tipsport Gamechanger
Bojan Veličković (Srb) - Andreas Michailidis (Řec)velterová
Vlasto Čepo (Svk) - Piotr Wawrzyniak (Pol)střední (T)
Karlos Vémola (ČR) - Samuel Krištofič (Svk)catchweight 88,5 kg
Daniel Škvor (ČR) - Martin Zawada (Něm)polotěžká
Ion Surdu (Mld) - Stefano Paternó (Ita)velterová
Prelims
Karol Ryšavý (Svk) - Abou Tounkara (Fra)pérová
Chiara Pencová (Ita) - Eva Dourtheová (Fra)slámová
Radek Roušal (ČR) - Kallum Parker (VB)pérová
Magda Šormová (ČR) - Mallory Martinová (USA)catchweight 55 kg
Free prelims
Tomáš Fiala (ČR) - Hassan Shaaban (Něm)lehká

Vstupenky Oktagon 51

Vstupenky na večer smíšených bojových umění je možné koupit přes oficiální webové stránky O2 areny, které odkazují na své prodejní partnery Tickeportal a Ticketmaster. V závislosti na výběru sektoru se cena vstupenek pohybuje od 1290 do 24 990 Kč. Pro sezení v blízkosti klece již zbývá jen několik málo vstupenek, ochozy jich řádově nabízejí několik desítek.

Kde sledovat Oktagon 51 (PPV)

Kdo nezavítá do O2 arény osobně, má možnost sledovat Oktagon 51 také pomocí livestreamů. Nejjednodušší cesta pro online přenos je vedena na oficiální stránky organizace, kde je možnost zakoupení oficiální PPV (pay-per-view). Za 319 korun se tak fanouškovi nabízí přímý přenos vybraného MMA večera.

Nově jsou pak přenosy z Oktagonu také v nabídce digitálních televizí O2 TV a Telly.

Další možností je také využít nabídky sázkových kanceláři, které sledování obvykle podmiňují registrací či vsazením minimální částky.

Reklama