Hlavní obsah

Pekelné shazování! Ostravský tvrďák zažívá před pikantním duelem krutá muka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pikantní souboj mezi Václavem Mikuláškem a Tomášem "Bolo" Melišem se nezadržitelně blíží. Bývalí kamarádi se proti sobě v kleci představí 9. dubna na turnaji OKTAGON 32 a zajímavé bude sledovat, co se bude dít jak před zápasem, tak během něj. Prvně jmenovaný aktuálně bojuje se shazováním, dokonce ho přirovnal k nejhoršímu ve své kariéře. Podepíše se na to jeho výkonu v kleci?

Plán Václava Mikuláška pro Ostravu: Chci ho trefit tak, aby se nesmál. Aby věděl, že to bolí! Video: Sport.cz

 
Článek

Souboj Václava Mikuláška s Tomášem „Bolo" Melišem má již třetí termín, v předchozích dvou případech k zápasu nedošlo. Nejprve prvně jmenovaného zradil zánět v podpaží, poté pád ze schodů. Nyní se zdá být vše na dobré cestě. Bývalí kamarádi si tak osobní spor budou moci vyřešit v kleci a pochopitelně se jedna o ostře sledovanou záležitost.

„Chci si to hlavně užít a chci mu něco udělat, to bude pro mě to největší vítězství. Tomáš je typ člověka, co příjímá rány a snaží se smát. Já ho chci trefit tak, aby se nesmál, aby věděl, jak to bolí," nastínil Mikulášek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Nyní se vzájemná bitva narýsovala na 9. duben do Ostravy. Nejen zápasníci proto doufají, že k zápasu konečně dojde. „Nic s tím neudělám, bohužel. Když to tak má být, tak to tak má být. Člověk se zraní, může se stát cokoliv, může přijít nějaké opatření například," vysvětluje rodák z Ostravy.

Baba Jaga, jak se Mikuláškovi přezdívá, aktuálně ladí váhu na zápas, nic jednoduchého to ale není. „Váha je pro mě horor, asi nejhorší shazování, co jsem v kariéře dělal. Cítím, že i tělo nechce, nemá z čeho brát. Měl jsem 4 dny, kdy jsem měl sacharidy na nule, což je pro tělo to nejhorší. Bohužel no, musel jsem," nastínil třiatřicetiletý fighter.

Drama se navíc očekává už během staredownu. Mikulášek je proslulý tím, že si pokaždé připraví něco nečekaného. Před soubojem s Karlosem Vémolou to byl například hřebík. „Nějaké překvápko mám nachystané, to bych nebyl já. Vyhrocené bych to ale neviděl, nervy udržím, jsem v pohodě. Jakmile ale na mě sáhne, tak dostane," netají Mikulášek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.