Hlavní obsah

Prásk a bylo po zápase! Američanka nekompromisně zlomila soupeřce ruku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děsivé záběry byly k vidění na turnaji americké MMA organizace Combate Global. V souboji Američanky Anny Somersové proti Mexičance Irlandě Galindové se prvně jmenované povedlo zapsat první výhru mezi profesionálkami. Nebylo to ale ledajakým způsobem. Soupeřce zlomila ruku, hlasité prasknutí kosti to jen potvrdilo.

Foto: facebook.com/bjjmomma

Americká zápasnice Anna Sommersová si připsala první výhru mezi profesionálkami.

Článek

Americká organizace Combate Global zavítala do Miami, kde se konalo hned šest MMA zápasů. Jedním z nich byl i střet Američanky Anny Somersové, která nastoupila do svého druhého duelu mezi profesionálkami proti Mexičance Irlandě Galindové. A na výhru zcela jistě dlouho nezapomene.

Klíčový moment se odehrál v závěru prvního kola, kdy Galindová zůstala uvězněná v trojúhelníku. Mexičanka navíc čelila nepříjemné páce na ruku, která měla fatální následky. Somersová ruku páčila v protipohybu a po několika vteřinách se dostavilo hlasité křupnutí kosti, které znamenalo to nejhorší. Rozhodčí okamžitě zakročil, aby souboj zastavil.

„Somersová láme ruku Galindové, ach můj bože. To bylo slyšet," zvolal komentátor právě ve chvíli, kdy došlo k zlomení ruky.

Galindová tak nejen že prohrála, ale také ze zápasu odešla se zlomenou rukou, což si pochopitelně vyžádá delší čas na rekonvalescenci. Pro Mexičanku to navíc znamenalo druhou porážku v řadě, na další zápas si však nějakou dobu počká.

Reklama

Související témata: