Hlavní obsah

Radostná zpráva! Slavná UFC přivítá další české jméno

Zpráva, která potěší každého českého fanouška bojových sportů. Do nejprestižnější bojové organizace UFC totiž míří další domácí jméno. Staronovou tváří se totiž stává Lucie Pudilová, která se v zámoří naposledy představila před dvěma lety. Sedmadvacetiletá zápasnice tak v UFC doplní české duo Jiří Procházka – David Dvořák.

Foto: Oktagon MMA

Lucie Pudilová se vrací zpět do UFC.

Článek

Sen, který se znovu stává skutečností. Lucie Pudilová se podruhé v kariéře dočkala pozvánky do nejprestižnější bojové organizace UFC. Sedmadvacetiletá rodačka z Příbrami tak má druhou šanci dokázat, že do prestižní organizace patří. V zámoří se přitom naposledy objevila před dvěma lety.

Tehdy si připsala čtvrtou porážku v řadě, což znamenalo vyhazov. Více než tříletá pouť prestižní organizací skončila a Pudilová se vydala zpět do rodné země. Sedmadvacetiletá zápasnice zakotvila v organizaci OKTAGON MMA, kde dohromady nastoupila do šesti zápasů, ve kterých prohrála jedinkrát. Skvostná bilance zkrátka zaujala UFC, která se rozhodla dát české tvrďačce druhou šanci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lucie Pudilová MMA Fighter (@luciepudilovamma)

Jako první o tom informovala nová manažerská stáj české zápasnice Sucker Punch Entertainment, která vše uvedla na sociálních sítích „Vítej zpátky v UFC," zní na Instagramu. Později vše doplnila i česká zápasnice. „Ráda bych vám oznámila, že se vracím do UFC Jsem nesmírně hrdá, že jsem se já, jako první Češka v UFC dokázala dostat zpět," hlásí Pudilová.

Ta se poprvé směrem do UFC vydala již v roce 2017, kdy si připsala neúspěšný debut. Poté ale přišly dvě výhry v řadě a svitla naděje na hvězdnou budoucnost. To bylo ale z vítězných momentů vše. Příbramská rodačka neuspěla v nadcházejících čtyřech duelech v řadě, což znamenalo konečnou.

Reklama

Související témata: