Hlavní obsah

Srbský dělostřelec přijede do Česka dělat zle! Lidé si uvědomí, že Vémola je falešný člověk, hlásí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vémola vs. Ilič. S ubývajícími dny do titulového duelu na pražské Štvanici to mezi oběma tábory hodně jiskří. Zejména srbský zápasník toho má stále co říct a do budoucího rivala neustále rýpe. V chystané bitvě o pás polotěžké váhy tak začíná pořádně přituhovat. 23. července ale budou řeči vyměněny za pěsti a organizace OKTAGON MMA se tak dočká nového šampiona.

Foto: Oktagon MMA

Karlos Vémola se raduje z vítězství nad Polákem Michalem Pasternakem.

Článek

Polotěžká váha se již 23. července dočká nového krále. Do akce půjde český „Terminátor" Karlos Vémola, který si to o to nejcennější rozdá se Srbem Aleksandarem Iličem. Druhý jmenovaný nedávnou výzvou vytrhl organizaci trn z paty a sám se k titulové bitvě přihlásil.

„Právě jsem dokoukal Karlosovo video a viděl jsem, že prý půjdeš s kýmkoliv. V tom případě bych tě rád vyzval. Myslím si, že jsi skvělý zápasník, největší hvězda OKTAGONu. Stylisticky to bude velmi atraktivní zápas a myslím si, že ten večer budou v kleci lítat bomby. A nezapomínej, mám 7 KO v prvním kole a ty se staneš mým osmým!" znělo ve výzvě srbského soupeře.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Netrvalo dlouho a troufalá výzva vzala za své a po pár dnech byla oficiálně zpečetěna. Žádná přátelská atmosféra ale od té doby mezi oběma tábory nepanuje. Ba naopak. Zatímco Vémola svého soupeře pochválil, naopak Ilič se k pozitivním slovům moc neměl a do veterána UFC si několikrát rýpl.

„Od zápasu očekávám, že na mě lidé na začátku budou bučet, budou fandit Vémolovi. Po několika minutách si ale uvědomí, že je to falešný člověk, falešný šampion, který je tlačený organizací a svým manažerem, své soupeře si vždy vybírá. Slibuji vám, že mě fanoušci na konci zápasu budou milovat. Stanu se novým králem Prahy," vyjádřil se zápasník přezdívaný Joker pro organizaci OKTAGON MMA.

Tím to ale zdaleka nekončilo. Rodák z Bělehradu, který má zkušenosti i z největší polské organizace KSW, měl možnost shlédnout Vémolův nedávný boxerský duel proti raperu Marpovi. Jeho sarkastická reakce znovu přilila olej do ohně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

„To je šílené. Panebože co tam ten dělá? Řekl mu někdo, že zápasí v boxu? Tohle vypadá spíš jako WWE wrestling," podotkl ironicky Ilič. „Panebože. To je střelec. Jestli se mnou půjde v postoji takhle, tak nemám šanci. Asi budu muset najít nějakou výmluvu a utéct před ním," rýpl si do českého „Terminátora".

Ambiciózní slova si tentokráte vyžádala reakci. „Viděl jsem Jokerovo vyjádření, že jsem falešný šampion a že mi cestu proráží můj manažer. To by mě zajímalo který, mohl by ho jmenovat? Protože naprostou většinu věcí si snažím prorazit sám. Veškerá tahle jeho slova beru jako naprostou drzost, protože zápasím skoro stejně dlouho, jako on chodí po světě. Rvu se od malička, dělám všechno možné i nemožné pro to, abych neustále vyhrával," odpověděl Vémola na sociálních sítích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

„Doufám a pevně věřím, že na Štvanici budu mít obrovskou domácí podporu, udělám všechno pro to, aby ten pás zůstal v Čechách. Za tahle jeho slova ho patřičně potrestám," doplnil sedmatřicetiletý bijec, se kterým během příštího týdne přinese web Sport.cz rozhovor.

Necelých čtrnáct dní před vzájemným střetem by se dala atmosféra krájet. S ubývajícími dny by se troufalé vzkazy skrze sociální sítě mohly opakovat, proto bude zajímavé sledovat předzápasové staredowny, během kterých se oba bojovníci poprvé postaví tváří v tvář.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.