Hlavní obsah

Titulová bitva v ohrožení? Hodně lidí si tím sajratem prošlo a nefňukalo, pustil se Kincl do svého rivala

Do titulového zápasu mezi Samuelem "Pirátem" Krištofičem a Patrikem Kinclem zbývá zhruba měsíc, přesto to mezi oběma zápasníky znovu vře. Spouští pro českého fightera je zdravotní stav soupeře. Pirát totiž na svých sociálních sítích sdílel příspěvek, ve kterém se netváří ani necítí nejlépe. Jedná se totiž o nákazu covidem-19. Na to okamžitě reagoval jeho rival, který si rozhodně nebral servítky. Netrvalo však dlouho a přišla protireakce i ze strany Piráta. Spor tak opět začíná gradovat.

Foto: Oktagon MMA

Samuel Krištofič je nemocný. Je v ohrožení únorová titulová bitva?

Článek

Již 26. února pozná střední váha organizace OKTAGON MMA nového šampiona. Tváří v tvář se proti sobě postaví prozatímní šampion Samuel „Pirát" Krištofič a staronový hráč na domácí scéně Patrik Kincl. S ubývajícími dny do zápasu pochopitelně přicházejí obavy ze zrušení zápasu. Jeden či druhý se totiž může kdykoli zranit nebo onemocnět. A právě nemoc hlásí v těchto dnech slovenský zápasník.

„Přátelé, ani jsem se s vámi celý den nespojil, protože ta nemoc nás pořád všechny šikanuje. Normálně nechápu, však já nemocný ani nebývám a teď mě to tady láme ze strany na stranu. Láme mě to. Já jsem jak vzduchovka. Můžete mi alespoň napsat něco pěkného a povzbudit mě," vyjádřil se Pirát na sociální síti. Onemocnění covidem-19 slovenský zápasník potvrdil v dalším videu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Patrik Kincl (@patrik_kincl)

A právě obava z případného neuskutečnění zápasu pochopitelně straší i Patrika Kincla. Ten na nic nečekal a do svého rivala se nevybíravě pustil. „A Oskara získává... Hodně lidí si tím sajrajtem prošlo a nešlo o žádné drsné bojovníky, ale že by takhle fňukali na sítích? WTF! Mám to taky za sebou, zrušil jsem několik akcí, zalehl jsem do postele, držel hubu a vrátil se pomalu zpět do přípravy. Udělej to samé!" neskrýval frustraci dvaatřicetiletý zápasník.

Pirátova protireakce na sebe nenechala dlouho čekat. Také v tomto případě se jednalo o hodně nevybíravá slova. „Když jsi měl možnost něco říct, když jsme seděli naproti sobě, tak si ,rabkal‘ jako když trabant v zimě startuje. Nevím, co se teď stalo, kde jsi vzal odvahu teď na internetu. To jsi ale ty, bezpáteřní ko*ot. To o tobě všichni vědí. Pozor na tyhle sprosté řeči, protože můžeš dostat facky ještě předtím, než bude zápas?"

Titulový zápas mezi Samuelem Krištofičem a Patrikem Kinclem by měl být hlavní ozdobou únorového OKTAGONu 31. Na turnaji se mimo jiné bude zápasit i o prozatímní pas šampiona lehké váhy. V tomto duelu se proti sobě postaví Ronald Paradeiser a Losene Keita.

Reklama

Související témata: