Hlavní obsah

Obavy před zápasem s Pirátem! Jaký je důvod?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V OKTAGONu je nový král. Touto frází započal své působení v největší česko-slovenské organizaci Patrik Kincl, který si to 26. února příštího roku rozdá o titul s Pirátem Krištofičem. Prvně jmenovaný tak nuceně odložil tvrdou přípravu na titulový zápas a momentálně si vychutnává období Vánoc. Do vzájemného souboje s Pirátem tak zbývají přibližně dva měsíce a v hlavě dvaatřicetiletého zápasníka se vnáší obava ohledně uskutečnění zápasu. Více už v našem rozhovoru.

Pirát má ze zápasu se mnou velké obavy, přijde Patriku Kinclovi. Deprese z odložení duelu zajídal Video: Sport.cz

 
Článek

Titulový zápas o pás střední váhy mezi Patrikem Kinclem a Samuelem Krištofičem se přitom měl konat již 30. prosince letošního roku. Covidová situace ovšem duel přesunula na 26. únor 2022.

„S únorem počítám. Jediné, co si myslím, tak aby Pirát nezařadil zpátečku a nějakým způsobem se třeba nezranil. To je moje jediná obava," netajil se Kincl. Samuel Krištofič totiž bude koncem letošního roku zápasit pod organizací Fight Night Challenge a mělo by se jednat o zápas v boxu.

Zápas s Pirátem se domluvil za pár hodin, prozradil Patrik Kincl. Pak chce odvetu s TerminátoremVideo: Sport.cz

Pro Kincla se bude jednat o premiéru v organizaci OKTAGON MMA a hned obstará hlavní zápas večera. "Jsem s tím velice pohodě. V mé bublině převažují názory, že jsem nejlepší adept v Čechách na titul."

S blížícím se vzájemným soubojem se pochopitelně kupí slovní přestřelky. Tento trend tak ještě nějakou dobu potrvá. „Nejsem žádný velký trash-talker, pokud nejde o jednoho člověka. Nesedí mi to. Pár věcmi jsem se od Piráta pobavil. Přišlo mi, že spoustu věcí ani on sám nemyslí vážně."

Příprava na zápas se tedy odložila, Kincl započne tvrdou přípravu začátkem příštího roku. „Budu klasický ledňáček. Od ledna do toho vlétnu se vším všudy, s opravdu tvrdou přípravou. Budu se soustředit čistě na zápas," nastínil své plány.

Dvaatřicetiletý zápasník měl momentálně jiné starosti. Období Vánoc ho totiž přineslo na jiné myšlenky. „Žena se rozhodla, že napeče. Že všude bude cukroví, ale to cukroví všude nebude. To, co tam bylo napečeno, tak mám teď na sobě. Minimálně do ledna se nebudu vážit. Budu si muset nastavit nějaký režim, aby se to nevymklo kontrole," dodal Kincl.

Reklama

Související témata: