Hlavní obsah

Vyhrocená potyčka zápasníků. Bral na mě židli, je to šašek! reaguje český bijec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělo to být několik desítek poklidných minut, které však přinesly hned několik překvapivých momentů. Na čtvrteční ranním vážení bojovníků před pátečním turnajem Oktagon 45: Special byl středem pozornosti především kontroverzní anglický rváč Shem Rock. Rodák z Liverpoolu, který se v mládi mnohdy pohyboval za samotnou hranou zákona a deset let byl na útěku, se v zákulisí pustil do šarvátky s domácím bojovníkem Vladimírem Lengálem, který ani s odstupem času neskrývá údiv ve výrazu tváře. „Je to šašek, neumí se chovat,“ reaguje všestranný český bijec na horké chvíle v zákulisí.

Anglický bouřlivák Shem Rock vzal židli na Vladimíra Lengála. Je to šašek, neumí se chovat, vzkazuje český fighterVideo: Sport.cz

 
Článek

Mnozí by si řekli, že před jejich vzájemným střetem je hodně živo, faktem ale je, že Rock a Lengál mají pro páteční turnaj jiné soupeře a oba by měli být myšlenkami úplně jinde. Přesto se v zákulisí během čekaní na vážení strhla rvačka, při které museli zasahovat i další přítomní lidé. Angličan Rock dokonce chtěl po rivalovi hodit židli. Celý spor je zřejmě důsledkem nedávného špičkování na sociálních sítích.

„Byl jsem před váhou úplně hotovej, tak mě produkce před vážením posadila," začal se vyprávěním příhody Lengál. „Když jsem šel kolem něj (Rocka), tak na mě začal něco anglicky a stoupal si. Než jsem si sedl, tak do mě strčil. Samozřejmě jsem si to nenechal líbit a strčil jsem do něj taky. Mezi nás skočil i trenér, který zapadl někam za židličku. Nevěděl jsem, co čekat," říká upřímně.

Václav Mikulášek přišel v růžovém oblečku a nenavážil. Oprava po pár minutách se už ale vydařilaVideo: Sport.cz

Situace v zákulisí gradovala. „Rock na mě vzal židli, řvali jsme po sobě. Trochu jsem chtěl rozjet angličtinu a řekl jsem mu, že mi za to nestojí. Nemohl jsem mluvit, neměl jsem v sobě šťavu. Mezitím tam naběhla produkce a začala to točit. Byl jsem trochu nažhavenej a on furt držel židličku," pokračuje s údivem ve tváři.

„Nechápu, jak si tohle fighter může dovolit. Ještě mě bral můj zítřejší soupeř Deiga Scheck a řekl mi, že k sobě máme respekt a chce, abychom spolu zápasili...Člověk jako je Shem Rock mě vůbec nezajímá. Je to šašek a neumí se chovat. Mohl jsem ho napálit a nemusel mít zápas. Mohly z toho být akorát tak zbytečné problémy," uvědomuje si.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Pro chování devětadvacetiletého kontroverzního bojovníka nemá pochopení. „Nerozumím, že takový fighter si dělá kariéru na tom, že prodával dětem drogy a byl na útěku. Doufám, že mu to Malach (Jan Malach - Rockův páteční soupeř) vysvětlí. A když ne, tak si bral do huby další lidi, kteří mu to můžou vysvětlit," připomíná Rockovo sebevědomé chování vůči ostatním bojovníkům v organizaci.

Český bojovník je rád za to, jak se zachoval. „Mohl jsem ho napálit a vysvětlit hned. Já se ale chovám jako profesionál. Mám zápas na Štvanici se soupeřem, kterého respektuji, a dáme si férový boj. Pak půjdu slavit vítězství," uzavřel Lengál, jehož na zítřejším turnaji Oktagon 45: Special pod otevřeným nebem na pražské Štvanici čeká již zmíněný Němec Michael Deiga Scheck.

Reklama

Související témata:
Zákulisí
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.