Hlavní obsah

Ženská bitva jako z hororu. Zkrvavená Polka skončila s děsivou ránou na čele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tvrdost boje, která ve tváři zanechala pořádnou spoušť. Neklidné usínání totiž po víkendovém souboji v rámci turnaje Oktagon 55 v německém Stuttgartu měla polská bojovnice Karolina Wojciková. Krutá bitva s Australankou Jacintou Austinovou její obličej doslova zalila krví, z klece navíc odešla s pořádnou dírou na čele, jejíž rozsah následně zdokumentovala i na sociálních sítích.

Foto: Oktagon MMA

Tvrdá ženská bitva mezi Jacintou Austinovou a Karolinou Wojcikovou.

Článek
Fotogalerie

Střet Austinové s Wojcikovou se zajisté zapíše do kategorie nejtvrdších bitev, které kdy byly v největší česko-slovenské bojové organizaci Oktagon MMA k vidění. Výrazně tomu pomohlo třetí kolo, v němž loket prvně jmenované takovou silou a přesností narazil na čelo polské bojovnice, že se na něm rázem utvořila obrovská tržná rána. Nekonečné krveprolití na sebe nenechalo dlouho čekat.

Wojciková tak v závěru vyrovnaného souboje nebojovala pouze se soupeřkou, ale také s nepříliš dobrým viděním. Červená tekutina jí totiž doslova zalila celý obličej, mód přežívání byl v mžiku aktivován. „Ten cut je možná i na zastavení, jsem zvědav, zda rozhodčí zápasu nechá pokračovat v bitvě,“ komentoval u mikrofonu Ondřej Novotný, spoluzakladatel organizace Oktagon MMA.

Bezprostřední zásah ze strany zdravotníků nakonec nebyl třeba, a to patrně i díky tomu, že do konce zápasu zbývaly zhruba tři minuty. Viditelně zdemolovaná polská bojovnice si za závěr duelu, v němž se nevzdala, zasloužila z řad fanoušků potlesk. „Na žádné velké rande to zítra nebude, ale na druhou stranu poznáte, zda vás ten druhý má rád,“ odlehčil situaci Novotný.

29letá rodačka z Krakova, která za sebou má i souboje v polské KSW či populární zámořské show Dana White’s Contender Series, v níž uspěla, nakonec padla jednomyslně na body. Hrozivý šrám na čele ji ovšem zdobí i v těchto dnech, což patřičně zdokumentovala i na sociálních sítích. Nebývalé krvavé ženské bitvy si navíc všimla i světová média. „Vypadá to jako bodné zranění,“ píše server talkSPORT.

Wojciková zklamání z porážky nikterak neskrývala. Souboj, před nímž byly kurzy rozdány naprosto shodně, si představovala úplně jinak. „Lidi, promiňte… nechala jsem tam všechno. Vrátím se,“ napsala polská bojovnice a dodala děsivý snímek několikacentimetrové rány na čele, kterou ji Austinová otevřela jako konzervu. Polka posléze přiložila důkaz svého aktualizovaného zdravotního stavu, kde měla ránu na hlavě již sešitou a ironicky v ruce držela maketu nože. Za tenhle námět by se nemusel stydět ani Steven Spielberg.

Ani při pohledu na bývalou titulovou vyzyvatelku ve slámové divizi Austinovou se nedá říct, že ji tvrdost úderů nepoznamenala. Do rodné země odletěla zpět minimálně s pořádným monoklem pod okem. „Jacinta znovu poletí a její fotka nebude úplně odpovídat tomu, co celník uvidí před sebou. Tak už to zkrátka po turnajích v MMA bývá,“ doplnil Novotný.

Reklama

Související témata: