Hlavní obsah

Zpět na vítězné vlně! Krev, dřina a pot se v gymu Conora McGregora vyplatila

Pardubice

Na předchozí porážku zapomněla. Lucie Pudilová znovu pocítila chuť vítězství, když na turnaji OKTAGON Prime 4 dokázala porazit Martu Waliczekovou na body. Jednalo se přitom o druhý vzájemný zápas během jednoho kalendářního roku a pokaždé se z výhry radovala Češka. Té se vyplatila i tvrdá dřina v tělocvičně Conora McGregora.

Změna gymu a tréninky v Irsku se vyplatily. Lucie Pudilová a její vítězný návratVideo: Sport.cz, Oktagon TV

 
Článek

Pudilová se navíc vrátila zpět na vítěznou vlnu. V posledním duelu totiž překvapivě nestačila na Italku Talitu Bernardovou, které podlehla na body.

„Na poslední zápas jsem nebyla úplně dobře naladěná. Hodně mě mrzel. Nyní jsem zase naopak šťastná, takže to smazalo všechny předchozí prohry," neskrývala nadšení bývalá zápasnice slavné UFC.

Jakub Bahník a jeho nelítostné KO. Byl z toho výkon večeraVideo: Oktagon TV

V odvetném duelu proti Martě Waliczekové předvedla suverénní výkon. V zápase totiž dominovala, dařilo se jí ve všech ohledech a v poklidu si došla pro výhru. K jednomyslné výhře Češky se přiklonili také všichni tři sudí.

„Nepochybovala jsem, protože jsem těmi takedowny dominovala. Akorát mě mrzí, že jsem to nestihla ukončit. Nechtěla jsem ale zbytečně dělat blbosti," konstatovala Pudilová, která se v závěru třetího kola pokoušela o arm bar, na který však neměla potřebný čas.

Pudilová udělala před tímto zápasem jednu velkou změnu. Její příprava se totiž odehrávala v irském SBG gymu, který proslavil Conor McGregor.

Trápení Filipa Macka. Ani druhou titulovou šanci nezvládl. Dán Magard byl jasně lepšíVideo: Oktagon TV

„V novém gymu se cítím super. Cítím, že se všechny moje dovednosti vylepšily a mám kolem sebe skvělý trenérský tým," dodala sedmadvacetiletá fighterka v pozápasové tiskové konferenci.

Pudilové se tak po nepovedeném duelu proti Bernardové povedlo opět zvítězit, dost možná si řekla i o titulovou šanci.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.