Hlavní obsah

Na pěsti došlo už před kamerami! Bitka rivalů však hlásí nečekaný problém

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmnáctého března se na turnaji Heroes Gate 25 měli proti sobě v ringu postavit dva rivalové. Na jedné straně legenda K1 Petr Vondráček, na té druhé bývalý promotér Petr Kareš. Pikantní duel, během něhož se měl vyřešit dlouholetý spor, se alespoň prozatím neuskuteční. Prvně jmenovaný ze zdravotních důvodů nemůže do zápasu nastoupit.

Pěsti v akci už během televizního rozhovoru. Podívejte se na šarvátku Vondráček vs. Kareš.Video: Oktagon TV

 
Článek

Dlouholetý spor mezi domácí legendou bojových sportů Petrem Vondráčkem a bývalým promotér Petrem Karešem v předchozích dnech dosáhl ještě větších rozměrů. Oba bojovníci se před samotným zápasem potkali tváří v tvář a na pěsti tak došlo mnohem dřív. A to dokonce před kamerami.

Právě vypjatá předzápasová atmosféra byla velkým lákadlem turnaje Heroes Gate 25, který se uskuteční 17. března v Praze. Zhruba čtyři dny před jeho konáním ale přišla ze strany organizátorů turnaje špatná zpráva.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Heroes gate (@heroes_gate_)

„Petr Vondráček je nemocný a nebude schopen nastoupit do zápasu s Petrem Karešem. Do poslední chvíle jsme se pokoušeli tento duel zachránit, ale Petr dostal druhá antibiotika a tento zápas je nereálný, do zápasu ho nepustí lékař. Po dohodě s Petrem Karešem tedy tento zápas odkládáme na další Heroes Gate," stojí na sociální síti.

K celé situaci se pochopitelně vyjádřil i indisponovaný Vondráček. „Už deset dní netrénuji, s doktorem jsme se dohodli, že do zápasu nemohu nastoupit. Věnoval jsem tomu spoustu času i přípravy. Omlouvám se, ale nemohu s tím nic dělat," vysvětlila legenda K1.

Duel však nebyl zcela zrušen, aktéři zápasu údajně jednají o náhradním termínu. „Už jsme se zhruba dohodli na novém termínu, o kterém vás budeme informovat," dodal Vondráček.

Pětadvacáté vydání turnaje Heroes Gate tak přišlo o svůj hlavní zápas, na galavečeru se přesto představí další ostřílená jména.

Reklama