Hlavní obsah

Noční můra! Špičkový bojovník UFC zaútočil nožem na spící sestry

West Palm Beach/Praha

Slavná UFC se vzpamatovává ze šoku! Její člen, mexický bojovník Irwin Rivera čelí obvinění z pokusu o vraždu svých dvou sester, jehož se měl dopustit během jejich návštěvy ve West Palm Beach na Floridě. Z místa činu utekl, policie ho ale záhy dopadla.

Foto: Twitter @marc_raimondi

Zápasník UFC Irwin Rivera čelí obžalobě z pokusu o dvojnásobnou vraždu.

Článek

Renomovaný mexický zápasník se měl podle zámořských médií v noci vplížit do pokoje, kde obě ženy spaly. Nožem je několikrát bodl, obě však útok přežily, divoký bratrův atak ale odnesly hlubokými řeznými ranami na pažích, v obličeji a na zádech. Útočník bezprostředně po činu uprchl, policie ho ale brzy vypátrala a zajistila.

K pokusu o vraždu se přiznal a tvrdil, že ho k útoku vybízela „vyšší moc". Byl také přesvědčen o tom, že obě sestry zabil.

Jednatřicetiletý Rivera debutoval v UFC v květnu loňského roku, v srpnu se pak dočkal v bantamové váze premiérové výhry. Naposledy se v oktagonu představil v září. Podle některých zdrojů měl v poslední době potíže psychického rázu. Nemohl spát, uzavíral se do sebe a ztrácel chuť do tréninku.

„Případ pečlivě sledujeme a žádné další Riverovy zápasy neplánujeme. Od jeho managementu jsme obdrželi informace, že se choval způsobem, který naznačuje problémy s duševním zdravím," napsali představitelé UFC v oficiálním prohlášení.

Reklama

Související témata: