Hlavní obsah

Po zběsilé přestřelce v kleci ukázal bojovník obličej

Předvedli úžasnou bitvu v kleci, která trvala pětadvacet minut. Daniel Hooker o víkendu prohrál na galavečeru UFC Fight Night v Las Vegas, když byl nad jeho síly Dustin Poirier. Každý čekal, že zápas skončí před limitem, jenže oba drželi, dřeli a vydrželi, což je vidět na videu den po zápase, které pustil do světa rodák z Aucklandu.

Foto: Usa Today Sports, Reuters

Tohle byla bitva, řežba v kleci mezi Danielem Hookerem a Dustinem Pourierem trvala 25 minut.

Článek

Obličej, kterého se leknete, takový je současný pohled na vizáž třicetiletého Hookera, který si po třech výhrách připsal porážku. Nyní má 20 výher a 9 nezdarů.

Zápas s Poirierem nenechal chladné ani ostatní zápasníky, kteří ho sledovali. A shodli se v jednom, tohle nebyl tuctový souboj, tohle byla bitva, na kterou se nezapomíná.

„Skvělý zápas, možný fight roku," napsal na sociální sítě Jorge Masvidal. „Skvělý zápas, perfektní práce chlapi," ocenil řežbu Tony Ferguson. „Neskutečný," byl krátký a výstižný Kamaru Usman. „Cítím obličej, jen když na to koukám, nevím, kdo vyhrál, tady ale vyhráli všichni," přidal se Henry Cejudo.

„Bylo to těžký. Dan přišel bojovat. Je to tvrdý chlap, je na vzestupu. Mohl jsem být trochu ostřejší. Možná budu bojovat na konci roku. Možná budu bojovat příští rok. Teď chci jen jít domů ke své dceři," dodal Poirier, vítěz hlavní bitvy večera, o které se bude ještě dlouho mluvit.

Organizace UFC po každém galavečeru vybere jeden zápas a ten označí za nejlepší. V případě posledního eventu v Las Vegas byla volba jasná. Fight večera získala přestřelka Dustina Poiriera s Danielem Hookerem. Po právu.

Reklama

Související témata: