Hlavní obsah

Totální divočina. Legendární boxer čelil po duelu ataku, strhly se i další bitky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že se mělo jednat o exhibici? Moc to nevypadalo. Legendární boxer Floyd Mayweather bude rozhodně na souboj s vnukem bývalého amerického kriminálního bosse Johna Gottiho III nějakou dobu vzpomínat. Hlavní rozhodčí totiž zápas v šestém kole předčasně ukončil a oba boxery diskvalifikoval za neustálé vzájemné nadávky. Druhý jmenovaný následně situaci neunesl a v ringu se spustila masivní rvačka, do které se zapojily desítky osob. Ke konfliktům došlo i na dalších místech, zasahovat tak musela i policie, která arénu vyklidila.

Foto: Profimedia.cz

John Gotti III (vlevo) byl v zápase s legendárním Floydem Mayweatherem diskvalifikován a následně se neudržel.

Článek

Exhibiční souboj na Floridě před zraky natěšených příznivců zprvu bavil. Oba boxeři si nic nedarovali, jenomže víc než bojový um zaujaly časté debaty, které se proměnily až v podrážděnost. Z jedné či druhé strany létala sprostá slova a urážky a rozhodčí Bayless musel aktéry několikrát napomínat. A jelikož situace neutichla ani v šestém kole, byl zápas předčasně ukončen na diskvalifikaci obou boxerů, což vyvolalo ještě větší frustraci...

Vnuk jednoho z nejvýznamnějších amerických mafiánů historie předčasný konec nerozdýchal a po legendárním boxerovi se vrhl i po skončení zápasu. Situace vyeskalovala v době, kdy do ringu naskákaly další desítky osob, v drtivé většině zástupci obou táborů. V nepřehledné situaci, která měla od přátelského boxerského pojetí daleko, bylo co dělat, aby se především rozzuřený Mayweatherův tým povedlo udržet zkrátka. Plné ruce práce měl také hlavní rozhodčí zápasu.

Až o několik desítek minut poté se povedlo oba tábory bezpečně dopravit do útrob stadionu, byť se vedle ringu strhlo několik dalších potyček, do kterých se ovšem tentokráte boxeři nezapojili. Na sociálních sítích je k nalezení i konflikt mezi jedním z údajných členů Mayweatherova týmu, do kterého se následně pustila rodina Gottiových. Do rvačky se zapojila také televizní hvězda Joseline Hernandezová, jenž si vyřizovala účty se zpěvačkou známou pod přezdívkou „Big Lex", která dokonce přišla o vrchní díl oblečení.

Neporažený Mayweather tak zažil noc, na kterou zcela určitě nezapomene. A i když se duel proti Gottimu III nedostal k bodovacím lístkům, server MMA Fighting vyhodnotil, že všech pět odbojovaných kol bylo právě ve prospěch šestačtyřicetiletého legendárního boxera, který tak znovu neucítil hořkost porážky. Takový konec zápasu si ale rozhodně nepředstavoval.

Baví se i uživatelé sociálních sítí, kteří se velkou měrou podílejí na sdílení především pozápasových situací. "Totální chaos, to musíte vidět!" napsal jeden z diskutujících, na kterého navazují tisíce dalších. "Má tohle legendární Mayweather zapotřebí?" ptá se jiný uživatel.

Reklama

Související témata: