Hlavní obsah

Trest za odhalená prsa. Krásná bojovnice pobláznila fanoušky, přijde ale o finále turnaje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Způsobila poprask. A nemohla za to její první výhra v boxerském zápase. Dvaadvacetiletá anglická boxerka Daniella Hemsleyová v emocích zvolila netradiční oslavu vítězství, která se pak stala hitem internetu. Pohledná blondýnka totiž na oslavu ukázala fanouškům ňadra. Zvýšila tak sice svou popularitu, což se jí může hodit na placené platformě OnlyFans, kde jí fanoušci za podobné věci platí, ale schytala také trest, když byla vyloučena z finále turnaje Kingpyn Boxing.

Foto: Profimedia.cz

Dvaadvacetiletá anglická boxerka Daniella Hemsleyová v emocích zvolila netradiční oslavu vítězství, která se pak stala hitem internetu. Pohledná blondýnka totiž na oslavu ukázala fanouškům ňadra.

Článek

V prohlášení Kingpyn se uvádí, že bojovnice za výstřelek zaplatí tím, že si od boxu nějaký čas odpočine a neobjeví se ani na jejich turnajovém finále. „Vzhledem k tomu, že se snažíme fanouškům přinést ty nejlepší možné boxerské akce influencerů, akceptujeme, že sobotní incident po zápase mohl některé diváky urazit. Incident šel jednoznačně proti standardům, které se čekají od zápasů Kingpyn. Všem, kteří byli během vysílání naštvaní, se plně omlouváme," stojí v prohlášení pořadatelů akce.

„Bojovnice, která byla zapojena do incidentu se nezúčastní našeho závěrečného turnaje a rozhodla se, že si od boxu nějaký čas odpočine," píše se v příspěvku. Organizace slíbila, že se teď zaměří na přípravu finále Kingpyn. „Všichni jsme odhodlanější než kdy jindy uspořádat největší noc boxu influencerů a předvést to nejlepší ze sportu, který všichni milujeme."

Pořadatele akce pobouřila oslava Hemsleyové, která v Dublinu v 3Areně vyhrála jednomyslně zápas a v euforii ukázala prsa, což ihned kritizoval známý promotér Eddie Hearn. Třeba mistryně světa v bantamové váze Ebanie Bridgesová ale výstřelek bránila, byť sama tvrdila, že takhle daleko by nikdy nezašla. Sama se spokojí s vážením ve spodním prádle. Teď za to boxerskou nestydu čeká trest.

Reklama

Související témata: