Hlavní obsah

Vémola v netradiční roli! Neberte to tak, že Terminátor je v důchodu, říká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netradiční zkušenost. Karlos Vémola musel odstavit zápasení na vedlejší kolej, během této nucené pauzy si ovšem vyzkouší něco nového. Terminátor se totiž zhostí role uvaděče zápasů na turnaji organizace Fight Night Challenge. A první menší zkušenost má již za sebou. Den před galavečerem se představil také na vážení a staredownech zápasníků, kde po jeho boku stála i dvojice Attila Végh – Patrik Kincl, která utvoří hlavní boxerský zápas večera. Galavečer startuje 27. prosince od 18:30.

Foto: @patrik_kincl

Karlos Vémola kontroloval váhu i staredowny zápasníků.

Článek

„Pro mě je velká premiéra to, že poprvé nebudu v boxerském ringu jako bojovník, ale jako moderátor. Je to možná poprvé, co budu v ringu nervózní. Musím se s tím poprat. Neberte to tak, že Terminátor je v důchodu, že zápasit nebudu. Říká se, že si máte nepřátele držet nablízku, zítra budou bojovat moji tři potencionální soupeři – Attila Végh, Patrik Kincl a Pirát Krištofič," uvedl Vémola před vážením.

Tři dny po Vánocích bude k vidění hned sedm boxerských zápasů. Do akce nepůjdou pouze zápasníci, ale také rappeři. Příkladem může být souboj mezi Patrikem „Rytmusem" Vrbovským, který změří síly s MMA zápasníkem Gáborem Borárosem. Zapomenout se pochopitelně nemůže ani na ostře sledovaný zápas, jehož složení pro změnu utvoří dvojice Samuel „Pirát" Krištofič a Alexander Cverna. Vrcholem bude na poslední chvíli složený souboj mezi Attilou Véghem a Patrikem Kinclem, přičemž druhý jmenovaný v zápase zastoupí pozitivně testovaného Emmanuela Newtona. A právě domluvení vzájemného duelu sklidilo u fanoušků obrovskou chválu.

„Dali dohromady sedm naprosto unikátních boxerských utkání. Především bych vyzdvihl obrovský comeback slovenské rappové legendy Patrika „Rytmuse" Vrbovského. V neposlední řádě premiéru Attily Végha, který má těžký úkol. Na poslední chvíli v roli jeho soupeře zaskočil Patrik Kincl," pokračoval.

Po úvodním proslovu se mohlo se jít na váhu a staredowny. Nejkontroverznější situace přišla při staredownu mezi raperem Čis T a jeho soupeřem Flexkingem. Druhý jmenovaný zčistajasna uštědřil soupeři pořádnou facku a situaci tak musel uklidňovat i Vémola. „Tady se nebudete před fightem rvát, jakože se Terminátor jmenuji," zdůraznil. Zbylé pohledy z očí do očí se nesly v naprostém klidu a pohodě.

Poslední na řadu přišla dvojice Attila Végh – Patrik Kincl. Ani tentokráte nechyběl vzájemný respekt, přišlo podání rukou a pózování před diváky. „Jako favorit se cítím v každém zápase, takže jsem s tím oukej. Pro mě je to otázka cti. Attila je pro mě velké jméno a motivace. Moc dlouho jsem neváhal," nechal se slyšet Kincl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FRAYER FLEXKING (@frayer_flexking)

„Děkuji Patrikovi, že na poslední chvíli vzal tenhle zápas. Patrik je legenda česko-slovenské scény, znám ho od roku 2008. Jdu se zápasníkem, který má opravdu hodně dobré kvality. Přípravu, kterou jsem si prošel, tak v zápase zúročím," odvětil pro změnu Végh, který je pasován do role favorita zápasu.

Reklama