Hlavní obsah

Vzrušující noční rozcvička za výhru. Jak dopadla bitva se silákem?

Moskva/Praha

Taková odměna za výhru se často nevidí. Ale nabídka přišla. Hvězda filmů pro dospělé Lola Taylorová slíbila zápasníkovi MMA dárek v podobě „vzrušující noční rozcvičky,“ když vyhraje víkendový boxerský zápas. Artem Tarasov měl porazit Michaila Koklajeva, bývalého strongmana. Soupeře, který byl o poznání těžší. Rus se snažil vyzrát na většího soupeře, ale nakonec to nedokázal, rozhodčí určili vítězem soka.

Foto: repo video

Artem Tarasov měl porazit Michaila Koklajeva. Nevyhrál a zvláštní odměna nebude.

Článek

Tarasov má v MMA za sebou sedm zápasů, posledních šest vyhrál. Poslední a jedinou porážku poznal v roce 2012 proti Kazbekovi Magomedovovi na Fit Fashion Combat Championship 2.

Třicetiletého Rusa čekala tvrdá zkouška, když se v Moskvě proti němu postavil jeden z bývalých nejsilnějších mužů světa. Tento netradiční souboj přiměl Taylorovou k nečekanému vzkazu. Svůj díl na tom měl také fakt, že Taylorová se zúčastnila tréninku, kde ji vedl právě Tarasov.

Zápas na tři kola se konal v ruském Krasnogorsku. Tarasov těžil ze svého lepšího pohybu a úhybů, ale rozhodčí zvedli ruku soupeři. Odměna tedy nebude.

Koklajev získal sedm vítězství na strongman akcích, v roce 2010 skončil třetí v soutěži o nejsilnějšího muže světa.

42letý Rus měl ve své profesionální kartě před víkendem jeden zajímavý souboj. A to s velkým jménem. V roce 2019 si dal box s legendárním MMA zápasníkem Alexanderem Emelianenkem. V tomto duelu silák narazil, dostal K.O.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články